DİĞER HABERLER

FETÖ'cü Enes Kanter'in pasaportuna el konuldu

NBA'de oynayan FETÖ'cü Enes Kanter'in pasaportuna Romanya havaalanında el konuldu.

FETÖ'cü Enes Kanter'in pasaportuna el konuldu

NBA’de basketbol yaşamını sürdüren Enes Kanter, Romanya’ya büyük şok yaşadı. Kanter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Romanya’da polis tarafından alıkoyulduğunu açıkladı. Pasaportu iptal edildiği ifade edilen Kanter, Romanya’da polis tarafından tutuluyor.

FETÖ elebaşısı  olan Fethullah Gülen’e olan yakınlığını gizlemeyen Kanter’in sosyal medya mesajları Türkiye’de yasaklı olduğundan görülemiyor. Enes Kanter’in Türkiye pasaportunun iptal edildiği için polis tarafından alıkoyulduğu haberleri sosyal medyada yankılanıyor.

Enes Kanter

FETÖCÜ Enes Kanter sosyal medya hesabından İngilizce  ve Türkçe olarak paylaştığı videoda Romanya’da bulunduğunu ifade ederek, “Burada Türkiye tarafından pasaportumun iptal edildiğini söylediler. 4 saattir beni burada iki polis tarafından tutuyorlar.” ifadelerini kullandı. Kanter pasaportunun iptal edilme gerekçesi olarak “politik görüşlerinin” etkisi olduğunu ifade etti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren sözler sarf etti.

Enes Kanter

BABASI EVLATLIKTAN REDDETTİ, SOYADINI ‘GÜLEN’ OLARAK DEĞİŞTİRDİ

Enes Kanter, son olarak akademisyen babası Prof. Dr. Mehmet KANTER ile arasında geçen olay ile gündeme geldi. KHK ile görevinden ihraç edilen Mehmet KANTER, FETÖ ile bir ilişkisi bulunmadığını ve oğluna açık çağrıda bulunarak evlatlıktan reddettiğini açıklamıştı. Bunun üzerine Enes Kanter, Twitter’da soyadını ‘Gülen’ olarak değiştirmişti.

Kanter sosyal medyadan havalimanında bu fotoğrafı paylaştı:

Enes Kanter

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER