SPOR MEDYASI

FETÖ'nün darbe girişimine spor camiasından tepki

Ülkeyi uçuruma sürüklemek isteyen karanlık çete FETÖ'nün darbe girişimine spor camiasından da tepkiler sürüyor..

FETÖ'nün darbe girişimine spor camiasından tepki

Ülkeyi uçuruma sürüklemek isteyen karanlık çete FETÖ'nün darbe girişimine spor camiasından da tepkiler sürüyor.

Ünlü spor spikeri Ercan Taner, bu karanlık çetenin, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarını tahrik ettiğini belirterek, "Türk futbolunun çınarlarını, milyonlarca taraftarını birbirlerine düşürmek istediler." dedi.

İşte Ercan Taner'in o tweetleri:

- 3 Temmuz hakkıyla soruşturulmalıdır. Türk futbolunun çınarlarını, milyonlarca taraftarını birbirlerine düşürmek istediler.

-Kendi görüşüm, bu hainler futbolu bile kullandılar. Fenerbahçe otobüsünü kim kurşunladı.. Belli bu hainler..

-Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe taraftarlarını tahrik eden karşı karşıya getiren kesin bu hain anlayış! İstanbul'u karıştır gerisi kolay!

-Sporu olayları kullandılar, yazıklar olsun..

-Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursaspor taraftarlarını karşı karşıya getiren hain yapı! Yazıklar olsun!


FUTBOL ÜZERİNDEN KAOS

Türkiye'yi kaos ortamına sürükleme planı yapan bu kesimin Fenerbahçe üzerinden sahneye koyduğu oyun deşifre edilmişti. 4 Nisan 2015'te sarı-lacivertli takımın otobüsüne yapılan silahlı saldırının 'taraftar' işi olmadığı ve ülkenin en büyük ortak paydalarından futbolun nasıl dinamitlendiği ortaya çıkmıştı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da daha önce yaptığı açıklamalarda 'paralel yapı'yı işaret ederek "Fenerbahçe üzerinden operasyonlar yapılıyor" ifadesini kullanmıştı..

twitter

PLANLI YAPILDI!

Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırı, kafalarda birçok soru işaretlerini de beraberinde getirirken saldırının altında yatan gerçek şuydu: Trabzon'daki saldırı için kiralanan kişi veya kişilerin ellerine pompalı tüfekler verildi ve Fenerbahçe üzerinden ülkeyi kaos ortamına sürüklemek için bu haince plan yapıldı. Amaç ülkedeki 25 milyon Fenerbahçe taraftarını şokaklara dökmek, ülke huzurunu bozmak ve kaos yaratmak! Türkiye'nin huzurunu bozmak isteyen ve kaos ortamı yaratmak isteyen kesimler, çirkin emellerine ulaşmak için bu kez futbol üzerinden kitleleri birbirine düşürmenin planını hayata geçirdiler. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da daha önce yaptığı açıklamalarda 'paralel Yapı'yı işaret ederek, "Fenerbahçe'ye operasyon yapılıyor" demişti. İşte dün de Türkiye'nin huzurunu bozmak isteyenlerin bu çirkin operasyonlardan birini daha futbol üzerinden Trabzon'da gerçekleştirdiği belirtildi.

TARİHİ FIRSAT

Türkiye'nin göz bebeği asırlık çınarlarının taraftarlarına bu tarihten sonra büyük iş düşüyor. Türkiye'nin en önemli markalarına zarar veren bu karanlık çetenin planını bozmak adına Fenerbahçelisi'nden Galatasaraylısı'na, Trabzonsporlusu'ndan Beşiktaşlısı'na tüm futbolseverler bu hainlere karşı daha sıkı sarılmalı. Yeşil sahalardan parkelere kadar tüm spor branşlarında şiddetin kökünün kazınması için herkes sorumlu davranmalıdır..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER