ROPÖRTAJ

Fettullah Gülen'den Fenerbahçe açıklaması

Fethullah Gülen, Zaman Gazetesi'ne verdiği röportajda Fenerbahçe'ye dair açıklamalarda bulundu.

Fettullah Gülen'den Fenerbahçe açıklaması
Fethullah Gülen, Zaman'ın hazırladığı röportaj dizisinin ilk bölümünde şike sürecinde ortaya atılan "Cemaat Fenerbahçe'yi ele mi geçiriyor" iddialarını yanıtladı. 
 
Gülen'in Zaman'dan Ekrem Dumanlı'ya verdiği röportaj dizisinin ilk bölümünde birçok konu gündeme geldi.  
 
Gülen, daha önce yaptığı açıklamalardan farklı bir şey söylemediği röportajında "Cemaat Fener'i ele geçiriyor" iddialarına da yanıt verdi.  
 

 
GÜLEN'DEN CEMAAT VE F.BAHÇE YORUMU

İşte röportajdaki o bölüm;

Daha önceki görüşmelerimizde "Cemaat Fenerbahçe'yi ele geçiriyor..." iddialarını tuhaf karşıladığınızı, bunu anlamakta zorlandığınızı ifade etmiştiniz. Ortaya çıkan yeni bilgiler çerçevesinde bu iddiaları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Evet. Fenerbahçe güzide bir kulübümüz. Müşahede ettiğim kadarıyla yönetimi, seyircisi ve taraftarıyla çok ciddi bir kenetlenme içinde. Bu imrendirici bir durum. Bundan kim rahatsız olur ki? Ben Galatasaray, Avrupa'da muvaffak olduğunda çok sevinmiş iftihar etmiştim. Gönül ister ki Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer takımlarımız da başarılarına yeni başarılar ilave etsin. Dünyada kendinden söz ettirsin. Fenerbahçe'yi ele geçirme, Galatasaray'ı ele geçirme gibi teşebbüsleri siyaset harici emellerle nasıl izah edeceksiniz? Kamuoyuna izah edilemeyen her hususu Cemaat'e yıkma, kendini temize çıkarma gibi bir refleks var. Şimdi ortaya çıkan yeni bilgiler ışığında bunun da bir iftira olduğu anlaşıldı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER