MAÇ ANLATIMLARI

FIFA'ya Türk hakemin ataması için tepki gösterdi

Arjantinliler, FIFA'ya Türk hakemin ataması için tepki gösterdi

FIFA'ya Türk hakemin ataması için tepki gösterdi
UEFA hakem komitesi üyesi Hollandalı Uilenberg'in Çakır ile yakın ilişkilerine dikkat çeken Arjantinliler, FIFA'ya Türk hakemin ataması için tepki gösterdi

Cüneyt Çakır'ın Arjantin-Hollanda arasındaki Dünya Kupası yarı final maçına atanmasının ardından Arjantinliler Türk hakemi derinlemesine araştırıyorlar. Güney Amerikalılar yaptıkları incelemeler sonucunda Hollanda'ya çok yakın bir isim olduğu sonucuna vardılar.
 
Milliyet si'nin haberine göre; Arjantin basınında Çakır'ın Hollandalı eski hakem ve UEFA hakem komitesi üyesi olan Hollandalı Jaap Uilenberg ile olan yakın ilişkisine dikkat çekildi. Hollanda Futbol Federasyonu'nda görev almışlığı da bulunduğu hatırlatılan Uilenberg'in geçtiğimiz aylarda Antalya Belek'e gelerek buradaki çalışma kampında Cüneyt Çakır ile birlikte olduğu ve Türk hakeme danışmanlık yaptığı hatırlatıldı. FIFA'nın bu mücadeleye Türk hakemi atayarak büyük risk aldığı savunuldu. 

Cüneyt Çakır'ın bu karşılaşmaya atanmasının Arjantin'i pek memnun etmediğinin de altını çizen gazeteler, Türk hakemin şahsi eğitmeninin bir Hollandalı olmasını kim açıklayacak sorusu yönelttiler.

DÜNYA KUPASI 

 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER