DÜNYADAN FUTBOL

Figo'nun karısı Ronaldo'nun diline dolandı

Real Madrid'in eski futbolcusu Brezilyalı Ronaldo, katıldığı programda Real Madrid'in başkanı Florentino Perez ile gerçekleşen ilginç bir diyaloğu anlattı.

Figo'nun karısı Ronaldo'nun diline dolandı

Ronaldo, "Perez bana 'Daha çok evde oturman gerek' dedi. Ben de ona 'Figo'nun birlikte olduğu kadın gibi biriyle olsam, ben de daha çok evde dururdum.' yanıtını verdim." ifadelerini kullandı.

Real Madrid'in ve Brezilya Milli Takımı'nın efsane futbolcusu Ronaldo, İspanya'da televizyon programına katıldı.

"FIGO'NUN GİBİ KARIM OLSA DAHA ÇOK EVDE DURURDUM"

Ronaldo, futbolculuk döneminde Real Madrid başkanı Florentino Perez ile arasında geçen ilginç diyaloğu anlattı.

Real Madrid'te oynadığı dönemde Florentino Perez'in kendisine, biraz daha evde oturmasını söylemesi ve Figo'yu örnek göstermesi üzerine; "Ben de Figo'nun birlikte olduğu gibi kadın gibi biriyle olsam, ben de daha çok evde dururdum" şeklinde yanıt verdiğini açıkladı.

Helen Svedin

Ronaldo'nun bahsettiği İsveçli model Helen Svedin ile Figo'nun evlilikleri halen sürüyor ve 3 çocukları bulunuyor.

Altınordu tarih yazıyor Avrupa'da turladı

"EN İYİSİ CRISTIANO RONALDO"

Dünyanın en iyisinin Cristiano Ronaldo olduğunu dile getiren Ronaldo, "Messi, Cristiano Ronaldo ve Neymar isimleri fenomen. Bunların arasına Luis Suarez'i de koyabiliriz ancak en iyisi Cristiano. Çünkü Real Madrid'te oynuyor" şeklinde konuştu.

Real Madrid'te 2002-2007 yılları arasında forma giyen Ronaldo, Luis Figo'nun 2005 yılındaInter'e transfer olmasına dek Madrid ekibinde birlikte forma giydiler.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER