BEŞİKTAŞ

Fikret Orman Beşiktaş'ın borcunu açıkladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman Beşiktaş'ın borcunu açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamada siyah beyazlı kulübün net borcunun 1 milyon 710 bin lira olduğunu belirtti.

Orman'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle;

Geldiğimiz günden beri borçlarla uğraşıyoruz. Bunları bilerek göreve geldik. 78 milyon dolarbütçemiz vardı, 30-35 milyon doları faize gidiyordu.

 Kulüp mallarını satarak borç ödeyen adam olmak istemedim. Borcu yüzdürmeye çalışıyoruz. Stat yaptık, Kartal Kuvası gelirlerini artırdık. Sponsorluk anlaşmalarını biz ortaya getirdik. Biz çalıştık, bulduk, marka değerini yükselttik.

500 bin Euro'ya aldığımız oyuncuyu 26-27 milyon Euro'ya sattık. Bunu biz yaptık. Sosyal medyada bir bakıyorum cimri oluyorum, bir bakıyorum para saçıyorum. Ne İsa'ya yaranıyorum, ne Musa'ya yaranıyorum!
 
Biz de istiyoruz şampiyon olmak. Son 2 senede olduğu gibi bu sen de şampiyon olacağız. 
 
Mart ayında Galatasaray ve Fenerbahçe'yi UEFA çağırdı. UEFA, onları çok mu özledi? Neden çağırıyorlar? Beşiktaş'ı neden çağırmıyorlar? Beşiktaş'ın UEFA ile ilgili bir sorunu yok
 
Daralma yaşanacaksa Türk futbolcu için tüm kulüpler daralacak.
 
Rakipler gidip 30-40 milyon maliyetli futbolculara alırken, FFP'ye hiç bakmazken biz gidip 20-25 milyon euroya oyuncu satıyoruz.
 
Borcumuz 1 milyon 710 bin TL'dir.
 
Rakiplerimiz kur dengesi yüzünden zarar ediyor, bizse Futbol AŞ olarak kârdayız. 

Bayern Münih deplasmanına çok umutlu gitti. Ummadığımız bir yenilgi aldık. Turu kaybedebiliriz ama İstanbul'daki maçta Bayern Münih'i yenebiliriz.

Bu takım ve bu yönetim, iki sene şampiyon oldu UEFA'da çeyrek final oynadı penaltılarla elenmeseydik yarı finale çıkacaktık.Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde gruptan bir ilk olarak namağlup lider çıktık. Hepimiz bu takıma ve hocamıza sahip çıkmak zorundayız. Hep beraber bu takımı ve hocasını alkışlayalım.

Beşiktaş sözde yeni hoca arıyormuş. Yahu biz sözleşmemiz devam ederken hangi hocayla yolları ayırdık? Şenol hocamızla daha geçenlerde 2 yıllık sözleşme imzaladık. Ayıptır yahu! En çok üzüldüğüm mevzu bu işi köpürtmeye çalışan insanların içimizde olması. Göreceksiniz bu sene de şampiyon olacağız

Ufuk Sarıca ve ekibine sahip çıkalım. Şampiyon olma hedefleri var, taraftar ve camiamızla onlara destek olalım.

Akatlar'da bir salon yapacağız. Resmi olarak izin almak üzereyiz. Müthiş bir tesis yapacağız oraya.

Şenol Güneş'in derbideki kozu Ryan Babel!

Yorumlar
TREND HABERLER