BEŞİKTAŞ

Fikret Orman Caner Erkin'i yalnız bırakmadı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dün akşamki Antalyaspor karşılaşmasında aşil tendonu kopan ve ameliyat olan Caner Erkin'i hastanede ziyaret etti.

Fikret Orman Caner Erkin'i yalnız bırakmadı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve dün gece ameliyat olan Caner Erkin'i ziyaret etti.

Caner Erkin ile bir süre sohbet eden Fikret Orman, milli futbolcuya geçmiş olsun dileklerinde bulunarak bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni etti.

Caner Erkin ameliyat sonrası ilk açıklamasını yaptı


Ziyarette ünlü futbolcunun sevgilisi Şükran Ovalı da yer aldı.

"DÖNMESİNİ BEKLİYORUZ"

Fikret Orman yaptığı açıklamada, Caner'in moralinin iyi olduğunu belirterek, "Ne zaman döneceğim diye hesap yapıyor. İstirahat edecek. Caner, en yakın zamanda umarım aramıza dönecek. Allah tedavisi olan hastalıklar, sakatlıklar versin ve kimseyi çaresiz bırakmasın. Bunlar tedavisi olan şeyler. Bizim için kayıp ancak Beşiktaş'ın geniş bir kadrosu var. Yolumuza devam edeceğiz. Bunlar bizim evlatlarımız. Bizimle beraber olduğu sürece bütün çocuklarımıza ailemizin bir ferdi olarak gerekli ilgiyi göstermeye çalışıyoruz. Caner, Beşiktaş'a çok çabuk uyum sağladı. Sanki 10 senedir bu kulüpte gibi oynuyor. Taraftar da onu çok sevdi. Bir an önce dönmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER