FENERBAHÇE

Fikret Orman Fenerbahçe'ye ateş püskürdü

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündemdeki konularla ilgili Vodafone Arena'da bir basın toplantısı düzenledi

Fikret Orman Fenerbahçe'ye ateş püskürdü

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündemdeki konularla ilgili Vodafone Arena'da bir basın toplantısı düzenledi..

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları:

Hepinizi selamlıyorum. Hoşgeldiniz. Neden buradayız? Hepinizin aklından bir şey geçecektir. Gündem yoğunlaştı. Kamuoyuyla paylaşmak istedik. F.Bahçe derbisindeki hakem hatalarına değinmek istiyoruz. İzleyelim (Tartışmalı pozisyonlar basın mensuplarına izletildi...)  

CÜNEYT ÇAKIR ADİL DEĞİL

Cüneyt Çakır gibi tecrübeli bir hakemin böyle bir maçı Avrupa'da yönettiği zaman Çakır'a bir daha maç verilir miydi? Bilmiyorum. MHK seminerinde izletilmelidir. Pereira da verdiği cevapla teyit etmiştir. Kırmızı kartlarla verdiği cevap herkes biliyor. Olayı bir başka yere refere ederek teyit etmiştir. Beşiktaş'la Çakır 11 defa derbi maça çıkmış. 7 kez mağlubiyetle bitmiş, 1 kez kazanmış. G.Saray'a hiç kırmızı kart göstermemiş. F.Bahçe'ye 1 kez, Beşiktaş'a 4 kez kırmızı kart göstermiştir. Bize göre maçta adil bir yönetim ortaya koymamıştır. Durumu idare etmiştir. İşin vahim tarafı, birçok gazeteci bunu maçtan önce yazdılar.

Fenerbahçe taraftarlarından Süleyman Seba'ya küfür

SABRIMIZ ZORLANMIŞTIR

Senaryo tam anlamıyla hepinizin gözlerinin önünde ortaya gelmiştir. Beşiktaş, F.Bahçe karşısında ilk kez yenilgi almıyor. Bu maçın skoruna hakemi bağlamak niyetimiz değildir. Beşiktaş haksız durumla karşı karşıyadır. MHK'nin acil olarak bu işlere el atması gerekiyor. Türkiye'de derbileri yönetecek Çakır'dan başka hakem mi yok? Çakır çözüm değildir. Böyle durumlar devam ettikçe sesimizi daha fazla yükselteceğiz. Sabrımız zorlanmıştır. 

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Süleyman Seba cevabı

SÜLEYMAN SEBA'YA KÜFÜR EDİLEMEZ

İkinci mevzumuz Süleyman Seba ile alakalıdır. Moskova maçında da galiz küfürler edilmiştir. F.Bahçeliler de çok sever. Cenazesine F.Bahçe Kulübü Başkanı da gelmiştir. F.Bahçeliler'in yüzde 97-98'i Seba'yı sever. Takımımız derbiye Süleyman Seba tişörtleriyle çıksın dediler. Seba'nın böyle bir konuya malzeme olmasına doğru bulmadım. Süleyman abi böyle şeylere alet olamaz dedik. Derbide de küfürler tekrar devam etti. Bunlar çok ayıp şeylerdir. Bu gibi şeylerin önüne geçilmesidir. Camiaların büyüklerine küfür edilmemeli. Her kulübün sembolleri ve değerleri vardır. Ölmüş insanlara saygı gösterilmesi lazım. Hele Beşiktaş'ın efsane isimlerine yapılması kınanması gerekmektedir. Refere olarak Aziz Bey'e yapılan küfürler gösterilmiştir. Hiçbir şekilde bu olayların içinde olmayız. F.Bahçe Başkanı'na edilen küfürleri kınıyorum. F.Bahçeli taraftarlar bizi gayet iyi karşıladı.  Derbi maçta Fenerbahçeli taraftarlar gelip fotoğraf çektirdi, gayet iyi ağırladı. Bize yapılmıyorsa başkaları da suçu kendinde aramalı. Türk sporuna hizmet etmek görevlerinizden bir tanesidir. Bizim açımızdan Lefter de Metin Oktay da önemli insanlardır. Açılışta onları da anacağız.

Cüneyt Çakır'ın derbi notu belli oldu

HAKEM ODALARI BASMAYIZ

Konyaspor maçına Konyalı birinin atanması şaibe oluşturdu. Ortada çifte standart olmamalı. Konyaspor maçından bu noktaya dikkat çekmek istiyoruz. Mümkünse hakemin değiştirilmesi gerekiyor. Sahadaki oyuna şaibe gelsin istemiyoruz. Konya bizim sevdiğimiz bir şehir. Bize statlarını vermiş bir camia. Daha önümüzde 12 maç var. Beşiktaş'ın kaybettiği hiçbir şey yoktur. Beşiktaş tüm camiasıyla şampiyonluğa konsantre olmuştur. Köprünün altından çok sular akacağı aşikar. Adil yönetimlerle maçlar oynanmalıdır. Bizim üsluplarımız var. Hakem odaları basmayız, soyunma odasına inmeyiz. Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Bunu yapanların artık buna bir dur demeleri gerektiğini düşünüyoruz. 

Son olarak Beşiktaş'ın alınacak 36 puanı var. Beşiktaş olarak Vodafone Arena'ya dönerek şampiyonluğu kutlamak istiyoruz.Ne hakem tanırım ne hakemlerle diyaloğum vardır. Yöneticilerim de öyledir. Stat önemli bir etki alanı oluşturuyor. 2.5 sezonu geçtik, deplasmanda oynuyoruz. Artık kendi stadımızda oynayacağız.

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçının geniş özeti ve golleri

HER GÜN BAĞIRIP ÇAĞIRALIM MI?

Başakşehir-Fenerbahçe maçında yapılan hakareti kendi raporuna yazamamış hakemi Fenerbahçe maçına veriyorsunuz. Her gün bağırıp çağıralım mı? Benim görevim Beşiktaş'ın haklarını korumak. Herkes işini iyi yapacak. Biz Cüneyt Çakır'ı derbi maçlarımızda görmek istemiyoruz. Türkiye'deki maçlarda Avrupa'daki gibi cesur bir tutum sergilemiyor. Yüzde 80'i de benim gibi düşünüyor.

AYIP.. YAKIŞMIYOR

Attığı tweeti Sayın İlhan Ekşioğlu'na sorun. Bunlar çok ayıp şeyler. F.Bahçe için hapislere girmiş bir arkadaş. Ben bizim yöneticilerimize yaptırtmam. Yakışmıyor."       

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER