FENERBAHÇE

Gökhan Gönül Beşiktaş ile anlaştı! İşte alacağı ücret...

Şampiyon Beşiktaş'ın, transferdeki ilk bombayı ezeli rakibi Fenerbahçe'den sağ bek Gökhan Gönül'ü alarak patlatacağı iddia edildi.

Gökhan Gönül Beşiktaş ile anlaştı! İşte alacağı ücret...

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve kulübüyle şu ana kadar masaya oturmayan Gökhan Gönül ile anlaştığı ortaya çıktı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın evinde, başkanın yakın arkadaşı bir Fenerbahçeli şarkıcının da bulunduğu ortamda Gökhan Gönül’ün imzayı attığı öğrenildi.

Uzun zamandır kulislerde dolaşan, “Orman’ın kasasında çok önemli bir imza var” iddialarıyla kastedilenin de milli oyuncunun mukavelesi olduğu ifade edildi.

Fikret Orman’ın imzayı işleme koymak için Türkiye Kupası Finali’ni beklediği biliniyordu.

GÖKHAN GÖNÜL'ÜN BAŞARILARI 

2007'den bu yana Fenerbahçe forması giyen Gökhan Gönül, sarı-lacivertli formayla 2 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 2 de Türkiye Kupası kazanma başarısı gösterdi.

Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe kariyerinde toplam çıktığı 339 maçta 12 gol, 52 asist yaptı. 56 kez de milli formayı terleten Gönül'ün ay yıldızlılarla 1 golü bulunuyor.

Deneyimli sağ bek Fatih Terim'in belirlediği EURO 2016 kadrosunda da yer alıyor.

Gökhan Gönül

SELİM SOYDAN: 'BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞTI'

Uzun süredir adı Beşiktaş ile anılan ve Fenerbahçe ile henüz sözleşmesini uzatmayan Gökhan Gönül hakkında Fenerbahçe'nin eski yöneticilerden Selim Soydan'dan çarpıcı bir iddia geldi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcu ve yöneticilerinden Selim Soydan, Radyospor'a bağlanarak gündem yaratacak bir iddiada bulundu. Soydan, "Gökhan Gönül, Beşiktaş ile anlaştı. Ona kızamam. Çünkü Beşiktaş'la anlaşmaya mahkum edildi. Bu zamana kadar bir görüşme falan ortada yok. Gökhan'a başka çare bırakmadılar" şeklinde konuştu.

SERHAT ULUEREN: 'AZİZ YILDIRIM KESTİ'

Gazeteci Serhat Ulueren, Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile anlaştığı için Aziz Yıldırım tarafından kulübeye çekildiğini iddia etti.

Köşesinde Gökhan Gönül ile ilgili ilginç ifadeler kullanan Ulueren: "Fenerbahçe'de bugünden itibaren yaprak dökümü başlar. En az 5-6 futbolcu takımdan ayrılır, buna Gökhan Gönül de dahil. Beşiktaş’la görüştüğü için dün başkanı tarafından kesik yemiş olabilir. 3.5 aydır oynamayan Markovic’i nihayet 25 dakika izledik ama o da hikaye... Niye geldi, niye oynadı, nasıl, ne zaman sakatlandı anlamak mümkün değil." ifadelerini kullandı.

Finalde yedek kulübesindeydi

Galatasaray ile oynanan kupa finalinde yedek kulübesinde oturan Gökhan Gönül'ün karşılaşmaya ilk 11'de başlamaması tartışmalara sebep olmuştu.

Gönül, hocası Vitor Pereira ile tartışma yaşadığı iddialarını yalanlarken ağır ifadeler kullanmıştı. Daha sonra milli futbolcunun Fenerbahçe dışındaki takımlarla transfer görüşmesi yapması sebebiyle ilk 11'de oynatılmadığı ifade edilmişti. 

MENAJERİ İLE ANLAŞILDI

360 TV'de yayınlanan Telegol programına konuk olan Akşam Gazetesi Spor Müdürü Hakan Yaşar, Beşiktaş'ın Gökhan Gönül'ün menajeri ile anlaştığını duyurdu.

Yorumlar
TREND HABERLER