FUTBOL

Fikret Orman Gökhan Gönül'e sitem etti

Başkan Fikret Orman ve Metin Albayrak ile kısa bir sohbet eden tecrübeli oyuncu Gökhan Gönül, Beşiktaş'ta huzur bulduğunu söyledi.

Fikret Orman Gökhan Gönül'e sitem etti - Sayfa 1

Başkan Fikret Orman ve Metin Albayrak ile kısa bir sohbet eden tecrübeli oyuncu Gökhan Gönül, Beşiktaş'ta huzur bulduğunu söyledi. Sancılı bir sürecin ardından 9 sezon formasını giydiği F.Bahçe’den, Beşiktaş’a gelen Gökhan Gönül, uyum sürecini çabuk atlattı.

Fikret Orman Gökhan Gönül'e sitem etti - Sayfa 2

Önceki gün kötü hava şartları nedeniyle yarıda kalan Hoffenheim karşılaşmasıyla birlikte ilk kez Siyah-Beyazlı formayı sırtına geçiren deneyimli oyuncu, Avusturya kampında başkan Fikret Orman ve basın sözcüsü Metin Albayrak ile bir mini bir sohbet gerçekleştirdi.

Fikret Orman Gökhan Gönül'e sitem etti - Sayfa 3

GÖKHAN GÖNÜL: BAŞKANIM ARADIĞIM HUZUR BURADA BULDUM Gökhan’a Beşiktaş günlerinin nasıl geçtiğini ve uyum sorunu çekip çekmediğini soran Orman, aldığı cavap karşısında bir hayli keyiflendi. Gökhan Gönül, “Hiç yabancılık çekmedim. Zaten milli takımdan da çok arkadaşım vardı. Başkanım aradığım huzuru burada buldum. Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Çabuk adapte oldum. Kafam oldukça rahat. Arkadaşlarımla da aram çok iyi” dedi.

Fikret Orman Gökhan Gönül'e sitem etti - Sayfa 4

BİZE O GOLLERİ NASIL ATTIN GÖKHAN! Bu sözlerin ardından ise başkan Fikret Orman, “Senden bunları duymak çok iyi... Bizim senden beklentimiz çok yüksek. Taraftar da seni bağrına bastı. Bu her oyuncuya nasip olmaz” karşılığını verdi.