BEŞİKTAŞ

Fikret Orman transfer müjdesi verdi

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, TRT Spor'da yayınlanan Spor Bahane programına konuk oldu.

Fikret Orman transfer müjdesi verdi

Fikret Orman, TRT Spor'da konuk olduğu programda birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte transfer müjdesi de veren Fikret Orman'ın açıklamaları..

HAKEM BEŞİKTAŞ'I YAKMASAYDI...

Stadın açılışı ile şampiyonluk güzel oldu. Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi, Bursasporlusu, herkes de istedi şampiyonluğu. Barcelona'nın açılışan gelip gelmemesi önemli değil. Keşke İskoç hakem yakmasaydı da Beşiktaş'ı, Şampiyonlar Ligi'nde oynasaydık.

Avrupa'da kupa almak istiyoruz. Bu sezon olabilir mesela. İsrail ekibiyle çok zorlu maçlar yapacağız. Umarım turu geçeceğiz.

SOSA'NIN DÖNME İHTİMALİ...

Sosa'nın dönme ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Mario Beşiktaş ile çok özdeleşti. Beşiktaş'tan gidip bir yerde mutlu olmak kolay kolay mümkün olamaz. Beşiktaş güzel bir ailedir. Mario çok sevdiğim bir insan. Girişim yok ama belki döner.

Fikret Orman'dan flaş transfer açıklaması!

Transfer olacak. Hem hücum hattına, hem de defans hattına takviye yapacağız. UEFA ile yapmış olduğumuz anlaşma var. Bunlar göz ardı edilmemeli.

BEŞİKTAŞ'I AŞAĞI ÇEKMEYE..

4.5 senedir başkanım, Demirören de 4.5 yıldır başkan. 3 defa Galatasaray şampiyon olmuş, bir kez Fenerbahçe biz yeni olmuşuz. 4.5 yıl kollanmadık da, şimdi mi kollanıyoruz. Beşiktaş başarılı olduğu zaman aşağıya çekmeye çalışıyorlar. Bunu yapan da rakip takımların yöneticileri.

TRANSFER KONUSU

Rakitsy çok beğendiğimiz bir oyuncu. Mali koşullarla alakalı. Devre arasında olabilir, sezon sonunda olabilir. Ben de izliyorum, bir ekibimiz var onlar da izliyor. 2 transfer yapacağız. Hem ofansif, hem defansif anlamda transfer yapacağız. 3. transfer belli değil.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER