SÜPER LİG

Fikret Orman UEFA'ya gidiyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyesi Tamer Kıran, yarın UEFA'nın Nyon'daki merkezine gidecekler.

Fikret Orman UEFA'ya gidiyor!
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinden Tamer Kıran'ın, yarın sabah İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA'nın merkez binasına gidecekleri öğrenildi.

Başkan Orman ve yönetim kurulu üyesi Kıran'ın UEFA merkezinde 2008-09 sezonu başında Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok'un transferleri sonrası Udinese Kulübü ile yaşanan anlaşmazlığı çözmeye çalışacakları öğrenildi. Udinese Kulübü yetkililerinin de katılacağı toplantıda, iki kulüp UEFA yetkilileri gözleminde uzlaşmaya çalışacaklar.

Beşiktaş Zapotocny ve Sivok için 2008-09 sezonu başında Udinese Kulübü ile toplam 8 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varmıştı. Ancak aradan geçen 4 yılda Siyah-beyazlı kulüp ödemeleri gerçekleştiremedi ve İtalyan kulübü UEFA'ya başvurmuştu. Yarın yapılacak görüşme ile de aradaki anlaşmazlık ortadan kaldırılmaya çalışılacak.

Beşiktaş heyetinin ayrıca, yarın yapılacak görüşmede UEFA yetkililerine nezaket ziyaretinde bulunup, UEFA boyutuna taşınan diğer konuları da masaya yatıracakları öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER