AVRUPA LİGİ

Fikret Orman: Yeni stadımızda şampiyon olacağız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımın gidişatının umut verici olduğunu ve kuvvetli bir kadro ve büyük bütçeli bir kulüp olduklarının altını çizdi.

Fikret Orman: Yeni stadımızda şampiyon olacağız
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda bugün yapacakları karşılaşmayı kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Fikret Orman, Skenderbeu maçı öncesi sürpriz sonuçlara dikkati çekerek, "Hiçbir maç sahada oynamadan kazanılmıyor. Rakip olarak görülmeyen takımlara karşı enteresan sonuçlar da çıkabilir. Beşiktaş kuvvetli bir kadro, büyük bütçeli bir kulüp. Şu anda çıkışta ve iyi top oynuyoruz" şeklinde konuştu. "Son 2 sezonun kırılma noktası var. Taraftarlarla bütünleşip şampiyon olacağımız zaman, oralarda hep düştük. Bu sezon bunun böyle olmayacağını tahmin ediyorum" diyen Orman, "Hem stadımıza dönmek hem de şampiyon olmak arzusundayız. Tabii ki iyi yolda olduğumuz gerçek" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE MOLDE MAÇININ CANLI YAYINI

SKENDERBEU BEŞİKTAŞ MAÇININ CANLI YAYINI


FİKRET ORMAN KAPIDA KALDI!
Skenderbeu maçının son hazırlıklarını dün akşam yaptığı idmanla tamamlayan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, stadın kapısında kaldı. Tiran'daki Kemal Stafa Stadı'na gelen Orman, kendisini tanımayan güvenlik görevlilerinin İngilizce de bilmemeleri üzerine sıkıntı yaşadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER