BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'a şaşırtan çıkış! Muhabbetin içine ettiniz!

Beşiktaş'ı şampiyon yapan ve dün kupasını statta alan teknik direktör Şenol Güneş, beIN Sports'un canlı yayınına katıldı. Bu yayında ise ilginç anlar yaşandı..

Fikret Orman'a şaşırtan çıkış! Muhabbetin içine ettiniz!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Vodafone Park'ta Süper Lig'in yayıncı kuruluşuna verdiği röportaj sırasında Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi de stada geldi, ilginç diyaloglar yaşandı. Muhabirin "Röportajın içine ettiniz" sözü ise izleyenleri şaşırttı.

İki yıl üstüste şampiyon olan ve bu sezon 3. yıldızı göğsüne takan Beşiktaş'ta başarının en büyük mimarlarından Şenol Güneş, yayıncı kuruluş Beinsports'a Vodafone Park'ta bir röportaj verdi.

"Ne güzel konuşuyorduk, içine ettiniz"

Röportajın bir bölümünde ise başkan Fikret Orman ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi de röportajın yapıldığı bölgeye geldi. Bu sırada Beinsports muhabiri Ömer Güvenç, yaşanan diyalogların ardından Orman ve Çebi'ye, "Biz ne güzel konuşuyorduk. İçine ettiniz" dedi.

Beşiktaş'ın kutlamasındaki tekne kazası anı kameralara yansıdı

Sezonu değerlendiren Şenol Güneş ise şunları söyledi:

"Başkanla bazen çatışıyoruz"

Bazen başkanla çatışıyoruz ama Beşiktaş'ta transfere yönetim kurulu karar verir. Bizimkisi fikir tartışması... Yönetim ile birlikte yapılan doğrular sayesinde bugün bu noktadayız.

"'Mario Gomez'i alın' demedim"

Ben Mario Gomez transferinde ilk gidin onu alın demedim. N'Doye, Mitroglou, Rodallega vardı. Gomez gündeme gelince olumsuz bakmadım. Şu anda mutlaka kalmasını istediğimiz oyuncular var. Fikret Orman'la konuşuyoruz. Sezon başında hem ben hem de başkan, Demba Ba'nın gitmesini istemedi ama şartlar bunu gerektirdi.

Fi'de Vodafone Park sürprizi (Şampiyonluk totemi)

"Talisca ve Aboubakar transferlerinni şekli doğru değil"

Talisca ve Aboubakar'ıun kiralık alınması doğru değil. İki genç oyuncuyu kiralık almak doğru değil teorik olarak. İyi oynasa gidecek, kötü oynasa zaten gidecek. O zaman kulübün zararı yok mu bunda? Açarsak, işlersek çok sorun var. Aboubakar oynuyor, iyi de oynuyor. Sen Cenk Tosun'u orada oynatmazsan kaybedersin. Ama Talisca ve Aboubakar'ı da başka türlü alamazdık. Yapacak bir şey yoktu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER