YAZARLAR

Fikret Orman’a tavsiye

Fikret Orman’a tavsiye

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Fikret bey, diksiyonu düzgün, diğer takım taraftarları tarafından sevilen, rakip takımlara saygı gösteren bir başkan profili çiziyordu. Geçen sezonun sonlarına doğru bir anda bambaşka birisi oldu. Rakip takımlara göndermelerde bulunan, Federasyon kurullarına laf yetiştiren bir başkan oldu.

Fikret beyin farklı bir yapıya sahip olmasını sağlayan değerlerini tamamen kaybettiğini düşünüyorum. Şu an konuşmaya başladığında kendi takımından çok rakip takımlara göndermede bulunuyor. Kendisine tavsiyelerim olacak.

TFF başkanı, Mhk Başkanı ve diğer kurullar tamamen Beşiktaşlılardan oluşurken sürekli tehdit kokan açıklamalar yaptınız. Hakem hataları konusunda rakipleriniz kadar canınız yanmadığı halde en çok Beşiktaş bağırdı çağırdı. Bu yıl sizin aleyhinize hatalar olduğunda oyuncularınız geçen yıl almadığı cezaları alabilir. Bunlara hazırlıklı olun.

Sayın Başkan siz stadyumu söz verdiğiniz tarihte bitirdiniz mi? Stat zamanında bitmez diyenlere çıkışıyordunuz, buyurun sizden açıklama bekliyoruz.

Siz kaç kombine sattınız? Kaç forma sattınız? Siz bunlarla uğraşın.

Fenerbahçe Van Persie’yi transfer etti diye rakip takımın oyuncusunu mundar etme girişimleriniz tutmadı. Şimdi de oyuncu iyi ama biz daha az para vermiştik, başka takıma gitti diyerek Fenerbahçe başkanına ergenlik göndermesi yapıyorsunuz.

Aziz Yıldırım takımı için hapis yattı.

Aziz Yıldırım takımı için tehditlere aldırmadı.

Aziz Yıldırım boyun eğmedi.

Aziz Yıldırım’ın başkan olduğu takım kurşunlandı. Beşiktaş’ın otobüsü mü kurşunlandı? Bir de böyle bir olay olsaydı ne yaparlardı merak ediyorum.

Aziz Yıldırım’nın Başkan olduğu takım 3 Temmuz kumpası ile zayıflatılmaya, maddi kayıplara uğratılmaya ve ele geçirilmeye çalıştı.

Her ne kadar ben kendisini bazı konularda başarısız bulsam da, fevri davranışlarını eleştirsem de sizden çok daha büyük bir başkandır. Siz 62 yaşındaki bir adama ergen yakıştırması yaparken hiç mi utanmadınız? Beşiktaş gibi büyük bir camianın başkanı gündem değiştirirken bu kadar küçük duruma düşmemeliydi. Sorduğum soruların cevabını veremeyeceğiniz için Aziz Yıldırım ile laf diyaloğuna girerek taraftarına şirin görünmeye çalışan bir başkan profili görüyorum. Yemezler Sayın Başkan!

Stadyum yetişmeyecek diyenlere ettiğiniz lafları hatırlatırım size! Şimdi o laf ettikleriniz bunları tek tek yüzünüze vuracak. Şimdiki hedef Eylül oldu. Bakalım Eylülde bitecek mi? Bitmezse yine başka takımların transferlerine mi dil uzatacaksınız? Bu tarz size yakışmıyor. Siz, yine herkesin takdir ettiği Fikret Orman profiline geri dönün. Daha çok saygı duyacak, daha çok sevileceksiniz.

Yorumlar
TREND HABERLER