BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan flaş seçim kararı

Beşiktaş'ın 3. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan başkan Fikret Orman yönetim kurulu yenilemek için seçime gideceğini açıkladı.

Fikret Orman'dan flaş seçim kararı

Beşiktaş'ın 3'üncü Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Park Stadı'nda gerçekleştiriliyor.

Orman'ın açıklamalarından satır başları şöyle:  "Olağanüstü bir süreçte görevi devraldık. Şu anda da Türkiye'nin şartları olağanüstü bir duruma geldi. Geçen sene sözleşme yaptığımızda Euro 3.9 civarındaydı, şimdi 7 TL'yi aştı. Nereye gideceğini de hiçbirimiz kestiremiyoruz. Bu kriz bizim değil, Türkiye'nin krizi."

"Beşiktaş'ın tüm tarihinde yapılan yatırımlardan daha fazlasını yaptık"
"Biz geldiğimizde de borçları ödemek için mülk satmamız gerekiyordu. Borcu yüzdürerek gelir ayağı yaratmaya çalıştık. Dünü çok çabuk unutuyoruz. Biz geldiğimizde 330 milyon Dolar borç vardı, 70-80 milyon Dolar gelir vardı. 35-40 milyon Dolar da faiz ödüyorduk. Faizlere de gidince elimize 30-35 milyon Dolar kalıyordu. Bu borcu ödeyebilmekten daha fazla gemiyi yüzdürmemiz lazımdı. O mantalitede çalıştık. Beşiktaş'ın tüm tarihinde yapılan yatırımlardan daha fazlasını yaptık."

"Biz göreve geldiğimizde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın borçları daha az, gelirleri daha fazlayken şimdi herkesin borcu bizden daha fazla. Brüt borcumuz 2 milyar 103 milyon 854 bin Türk Lirası, alacakları düştüğümüz zaman 1 milyar 846 milyon TL net borcumuz var."

Talisca kalmak istemiyorum dedi : "Bir başarı varsa bu camianın başarısıdır. Talisca'yı alalım dediler. Sonuçları gördünüz. Biz devre arasında Talisca'yla konuştuk, seni alacağız dedik, ben kalmak istemiyorum dedi. Futbolcular, kendisini Beşiktaş'tan üstün görmeye başlıyor. Türkiye'nin en büyük kulübü olan Beşiktaş'ın üstünde hiçbir şey yoktur. Biz cebimizden para harcayan, zaman harcayan insanlarız. Ben ve arkadaşlarım Beşiktaş'a bireysel olarak hizmet veriyoruz. Haftanın 7 günü Beşiktaş için çalışıyoruz."

'Herkesin elinde hesap makinesi...' : “Beşiktaş’ın üstüne kimseyi çıkartmamız lazım. Herkes kendi işine konsantre olmalı. Taraftarlarımız transfer yapıyor. Herkesin elinde hesap makinesi. Vida şu kadar, onu al başkan, bunu sat başkan. Beşiktaş’ı yönetmek bizim işimiz. Biz işimizi yapmak zorundayız. Basının işi Beşiktaş’ı gördüğü kadarıyla yanlış ve doğrularını iletmek. Taraftarlık transfer yapma işi değildir. Taraftarlık, bir takımı sevmek, maçlarına gelmek ve desteklemek işidir.”

Flaş seçim kararı : "6,5 sene içerisinde hepimiz yorulduk. Bir silkelenmemiz lazım. Tüzük tadili için Eylül ayında bir kongre yapacaktık. Bunu birleştireceğiz. Seçime gitme kararı aldık. İsteyen herkes aday olabilir. Aday olmak isteyenler olabilir. Çıkıp konuşabilirler. Bu baskın bir seçim değildir. Çok radikal kararlar alınması lazım. Birçok iş yapılması lazım. Bunları da ancak gücünü tamamen almış bir yönetim kurulunun yapabileceğini düşünüyorum. Yeni bir liste yapıp seçime gireceğim. Aday olmak isteyenler, borcu düşürmek için projesi olanlar için de bu güzel bir fırsat. Diyorum ki, hodri meydan! Herkes gelsin, genel kurul önüne çıkıp söyleyeceklerini söylesin."

'Troll neymiş onu bile bilmem' : "Benim kimseyle bir hesabım, bir sorunum yok. Troll hesaplar varmış, ben yönetiyormuşum. Troll neymiş ben onu bile bilmem. Bir kişi bunu yaptığımı göstersin, başkanlığı bırakırım."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER