SÜPER LİG

Fikret Orman'dan iddialı açıklama

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün küçülmeye değil verimlilik artışına ihtiyacı olduğunu söyledi ve iddialı açıklamalar yaptı..

Fikret Orman'dan iddialı açıklama
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün küçülmeye değil verimlilik artışına ihtiyacı olduğunu kaydetti. Fikret Orman, ilk röportajını Beşiktaş Dergisi'ne verdi.


Fikret Orman'ın röportajının başlıkları Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde de yayımlandı.

Orman, Beşiktaş Kulübü başkanlığıyla uzun süredir tatmadığı bir heyecan ve mutluluk yaşadığını ifade etti.

Kulübe iş üretmek için geldiklerini dile getiren Fikret Orman, ''Bu camia, aslında sadece mali ya da sportif anlamda değil, aynı zamanda dayanışma anlamında da belli ki bir yara almış. Bunun da onarılması gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Orman, kulübün küçüleceği yönündeki iddialara, ''Beşiktaş, zaten çok büyük, çok önemli bir kurum ve bu kurumsallaşmanın daha da pekişmesi, kurumun kendi ayakları üzerinde durur hale gelmesi gerekiyor. Prensip olarak küçülme diye bir durum söz konusu değil. Bizim verimlilik artışına ihtiyacımız var'' diye konuştu.

Hedeflerine ilişkin ise Fikret Orman, ''Tüm Beşiktaşlılar gibi benim de ilk isteğim, kendi altyapımızdan yıldız futbolcu çıkarmak. Beşiktaş'ı daha modern, daha uygar bir stada kavuşturmak tabii ki bizim de projemiz. Beşiktaşlıların kulübümüzde kendilerini ifade edebilmeleri için kanallar açacağız. Hedef, Beşiktaş'ı gün ışığında yönetmek. Kapalı kapılar ardında, gizli bir kulenin tepesinde değil...'' dedi.

Beşiktaş'ın matematiksel olarak şampiyonluk şansının olduğunu kaydeden Orman, ''Bunu sağlamak için gereken 6'da 6'ysa, 6'da 6 yapacağız'' ifadelerini kullandı.

Kulüpte geçmişe yönelik inceleme yapılacağını kaydeden Orman, ''Geçmişe yönelik inceleme yapılacak. Çünkü net bir şekilde fotoğrafı görmek istiyoruz'' diye konuştu.

Camiaya da seslenen Orman, ''Birbirimizle kavga etmek yerine, Beşiktaş'ı ayağa kaldırmak ve kalkındırmak için enerjimizi harcayalım'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER