BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan imalı Şenol Güneş açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olağan Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman'dan imalı Şenol Güneş açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olağan Divan Kurulu'nda teknik direktör Şenol Güneş'e göndermede bulundu ve "Mali konular onun işi değil, Beşiktaş ilk defa Şenol Güneş ile şampiyon olmadı." dedi.

Beşiktaş'ta Başka Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'in arasının iyi olmadığı uzun süredir dile getirilen bir konu. Orman ve Güneş ikilisi, yaptıkları açıklamalarda sürekli birbirlerine göndermede bulunuyordu. Bu yaşanan atışmalara bugün bir yenisi daha eklendi.

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, transferde tüm yetkinin Fikret Orman'da olduğunu belirtmişti.

Bunun üzerine Başkan Fikret Orman, Güneş'in sözlerine göndermede bulundu ve mali konuların Şenol Güneş'in işi olmadığını dile getirdi.

Fikret Orman

BEŞİKTAŞ İLK KEZ ONUNLA ŞAMPİYON OLMADI

Transferde sorumlunun kendileri olduğuna dikkat çeken Fikret Orman, "Oyuncuların kontratları kulüple ama hocaya sormadan transfer olabilir mi? Futbolda karar mercii Beşiktaş'tır. Hocayla konuşmadan bir transfer asla olmaz. Beşiktaş'ı yönetim kurulu yönetiyor. Şenol Güneş, yönetim kurulunun üstünde bir isim değil. Sorumlulukları bize karşı olan bir isim. Bazı şeyleri fazla abartıyoruz, bazılarını da fazla yeriyoruz. Beşiktaş ilk defa Şenol Güneş ile şampiyon olmadı. Çok iyi bir hoca ama mali konular Güneş'in işi değil" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER