BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan olaylı derbi açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın resmi televizyonu BJK TV'de açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman'dan olaylı derbi açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'de gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

"Mutluluktan besleniyoruz" : Galatasaray ve Başakşehir için artık son 4 hafta. Bizim için 5 hafta. Daha önce de söyledim. Keyifli bir lig. 4 takım yarışıyor ve bir maçla her şeyin değişebileceği bir lig. Güzellikleri insanlara göstermemiz lazım. Beşiktaş camiası da bu amaçta. Mutluluktan ve pozitiften beslenen bir camiayız.

Şenol Güneş'ten rol yapıyor diyenlere yanıt

"Beşiktaş'ın başka platforma çekilmesine müsade etmemeliyiz": Perşembe günü yaşanan olaylar orada kaldı. Bunu fazla dillendirmeye ve başka platforma Beşiktaş'ın çekilmesine müsade etmemek lazım. Çıtayı biz yukarı çıkarmaya çalışıyoruz. Bugün iyi bir maç geçirelim. Seyircilerimiz de provokasyonlara uymasın. Keyifli bir mücadele olsun bugün. Taraftarlarımıza söylemek istediğim asıl olay bu.

"Perşembe günü olağanüstü divan kurulu toplantımız var" : Sayın Cumhurbaşkanımız da söyledi Beşiktaş mağdur olmuştur diye. Önümüzdeki hafta Perşembe günü Beşiktaş Divan Kurulu'nu olağanüstü toplantıya davet edeceğiz. Bu gelişmeleri Beşiktaş'ın akil insanlarıyla değerlendireceğiz. Hem de camiamızın daha fazla kenetlenmesine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş'ın organları, kurulları, büyük taraftarı ve çok çalışan yönetim kurulu üyesi var. Haklarını savunan yönetim kurulu üyesi var. Biz, bizim işimizle, taraftar, taraftarlık işinde. Kötü bizim örneğimiz olamaz. Biz iyiden besleniyoruz. Mesele Beşiktaş'a yakışır şekilde hareket etmek.  

"Olumsuzluklar olabilir ama..." : Bizim işimiz taraftarımıza, sporumuza iyi bir şeyler sunmaktır. Buna devam edeceğiz. Geldiğimiz günden bu yana çizgimiz bu. Olumsuzluklar olabilir ama biz işimizi iyi yapmaya çalışacağız.

Aykut Kocaman'dan olay gönderme

"Azerbaycan'da Karabağ ile maç yapacağız" : Karabağ ile Azerbaycan'da Olimpiyat stadında maç yapacağız. Bazı sanatçılarımızı da götüreceğiz. Orada epey taraftarımız var. 2 ülke, 1 millet felsefesi halinde hareket eden bir ülke. Türkiye'den sonra ay yıldızı kullanan ikinci ülke Azerbaycan. Güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Beşiktaş büyüyor. Bu büyümeyi kesmeye gayret edenler olacaktır. Ancak bir yılmadan mücadele edeceğiz. Beşiktaş büyüdükçe, daha da büyüyeceğiz.  

Yorumlar
TREND HABERLER