FUTBOL

Fikret Orman'dan olaylı maç sonrası ilk açıklama

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde sahaya yabancı madde atıldı ve karşılaşma tatil edildi. Şenol Güneş'in sahaya atılan yabancı maddelerin kafasına isabet etmesinden dolayı hastaneye götürüldüğü belirtildi. Fikret Orman, ''Kararı federasyon verecek, bu bir kan savaşı değil. Afrin'e gitmiyoruz'' dedi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan kupa maçında Tolga Zengin ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında yaşanan tartışmayı sakinleştirmeye çalışan Şenol Güneş'in kafasına yabancı madde isabet etti. Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 57'nci dakikasında oyun durdu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şu açıklamalarda bulundu:

"BİZİM PERSONELİMİZE SALDIRDILAR"

"Çok üzücü Türk futbolu açısından. İstenmeyen şeyler. Olaya şöyle bakmak lazım, derbiler, Özellikle Fenerbahçe-Beşiktaş derbileri biraz gergin geçiyor. Saha içi olaylar bizim stadımızdaki derbide de yaşandı ama bu tribün olayları hiç olmadı. Güvenlik sorunu vardı. Bizim personelimize özel güvenlik görevlileri saldırıyor.

"HOCAMIZ İÇİN KORKTUK"

Fenerbahçe'nin iç sorunları varmış, o nedenle olmuş, bizi ilgilendirmez. Oyuncularımız hakeme sorarak soyunma odasına gittiler. Stadımızda hiç böyle şeyler yaşanmıyor. Hocamızın durumu iyi. Hocamız oyunculuk zamanında da beyin tramvası geçirdiği için korktuk.

"BU BİR KAN SAVAŞI DEĞİL"

Kararı federasyon verecek, bu bir kan savaşı değil. Afrin'e gitmiyoruz."

Yorumlar
TREND HABERLER