BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan taraftara 'küfür etmeyin' mesajı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, B36 Torshavn mücadelesinde rakip takımlara yönelik tribünlerdeki kötü tezahüratlarla ilgili açıklama yaptı

Fikret Orman'dan taraftara 'küfür etmeyin' mesajı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, B36 Torshavn mücadelesinde rakip takımlara yönelik tribünlerdeki kötü tezahüratı tasvip etmediklerini söyledi.

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;  "Türk futbol ailesinin tüm paydaşlarının ortak hedefi, futbolu güzelleştirmek ve sevdirmektir.

Bu ortak hedef doğrultusunda ülke futbolunda yaşanan sorunları çözmenin tek yolu takımlarına gönül veren futbol sevdalılarının birlikte hareket etmesidir.

Beşiktaş-B36 Torshavn maçı sonucu ve özeti



Bu anlayışla Beşiktaşımızın dün akşam B36 Torshavn mücadelesi sırasında rakiplerimize yönelik tribünlerdeki kötü tezahüratı kesinlikle tasvip etmiyoruz.

Beşiktaş'ın büyük taraftarı, geleneklerinden gelen rakibe saygı ve adil rekabet duygusuyla tarihimizin her döneminde centilmenliğiyle Türk spor tarihine adını yazdırmıştır.

Taraftarlarımızın bu sezon boyunca da kulübümüzün şanlı tarihine ve geleneklerine uygun şekilde, rakiplerimize saygı konusunda bundan sonraki mücadelelerde daha duyarlı davranacağına yürekten inanıyorum.

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı"

Yorumlar
TREND HABERLER