BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan Vida açıklaması!

Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman CNN Türk canlı yayınına bağlanarak transfer gündemini değerlendirdi. Orman, Vida ile ilgili sadece sözel olarak teklif geldiğini ifade etti.

Fikret Orman'dan Vida açıklaması!

Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman CNN Türk canlı yayınına bağlanarak transfer gündemini değerlendirdi.

"Vida ile alakalı sözel bir şeyler gelmiş olabilir..." : "Vida için 30 milyonlar, 40 milyonlar, 50 milyonlar, bir sürü şey yazılıyor. Beşiktaş kulübüne Vida ile alakalı sözel bir şeyler gelmiş olabilir ama onun dışında başka bir şey gelmedi. Şu parayı getirirse gider diye bir amacımız yok."

"Tosic gitmek istedi" : Sezon başından bu yana Beşiktaş onu, bunu satıyor, şunu satıyor diye bir algı operasyonu var. Tosic, 32 yaşındaydı ve gitmek istedi. Mitrovic Beşiktaş'ta faydalı olamadı, iyi bir oyuncuydu ama katkı sağlayamadı. Fabri'nin de 1 sene sözleşmesi kalmıştı."

Beşiktaş Atiba ile yeniden anlaştı!


"Pepe'yi bir sene sonra gidecek diye almadık" : "Pepe'nin 1 sene daha sözleşmesi var. Beşiktaş'ta olmasından mutluluk duyduğumuz, marka değerine katkı sağlayan bir oyuncu. Onu da bir sene sonra gidecek diye almadık. Biri çıkar, Pepe de gitmek ister... Bunlar bütün oyuncular için geçerli."

"Ofansif orta saha beklentimiz var" : Ofansif orta saha beklentimiz var. Ona yoğunlaşmış durumdayız. Ondan sonrası için gidenlere bakarak devam etmek zorundayız. Kimse gitmezse, bu ücretleri nasıl ödeyeceğiz? Gidenlere göre konsantre olmak zorundayız. Hayali şeyler değil."

Beşiktaş'ta yönetim kaleci için kararsız kaldı

Yorumlar
TREND HABERLER