DİĞER HABERLER

Flaminio Stadı’nın içinden erkek cesedi çıktı

İtalya’nın başkentinde atıl durumda bulunan 30 bin kişilik Flaminio Stadı’nın içinde, 40’lı yaşlarında bir erkek cesedi bulundu.

Flaminio Stadı’nın içinden erkek cesedi çıktı

İtalya’nın başkenti sarsıcı bir gelişmeyle sarsıldı. Roma’daki 30 bin kişi kapasiteli Flaminio Stadı’nda bir ceset bulundu. Cesedin 40’lı yaşlarındaki bir yabancı erkeğe ait olduğu, Bangladeşli ya da Sri Lankalı olduğunun tahmin edildiği bildirildi.

Federasyonun stadyumu : Atıl durumda bulunan stadyumun içinde bulunan ceset ile ilgili soruşturma açıldığı ve ölüm nedeninin araştırıldığı belirtildi. İtalya Futbol Federasyonu denetimindeki statlar arasında olan ve şehir merkezinin üç kilometre kuzeybatısında yer alan stadyum, 1957’de açılmasının ardından 2008’de yenileme çalışmasından geçirilmişti.

Flaminio Stadı

Barınak haline geldi : Ancak son yıllarda kullanışsız durumda bulunduğundan, göçmenlerin mekanı ve barınağı haline geldi. Bazı görgü tanıklarının başkalarıyla içerken gördüklerini söyledikleri talihsiz adamın oturma ve çalışma izni olmadığı belirtiliyor.

Roma ve Lazio’nun eski mekanı : Stadyum eskiden Roma ve Lazio takımlarının da maçlarını oynadığı bir mekan… 1989-90 sezonunda Roma Olimpiyat Stadı tadilata alındığında, iki dev ekip burada bir çok maçta seyircisinin karşısına çıkmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER