SPOR MEDYASI

Flash TV spikerinden Beşiktaş'a sert tepki

Flash Tv Ana Haber Bülteni sunucusu Mustafa Yenigün, şampiyonluk kutlamalarında ağır yaralanan Samet Bakan'ın Beşiktaş yöneticileri ve futbolcuları tarafından ziyaret edilmemesine sert tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın şampiyonluk organizasyonunu izlemek için tekneyle stada giden Samet Bakan ve Özlem Ger Gürel'in, iki teknenin çarpışmasıyla bacaklarından ağır şekilde yaralanmasına karşın Beşiktaş'tan herhangi bir ziyaretin olmaması, Flash Tv Ana Haber Bülteni sunucusu Mustafa Yenigün'ü canlı yayında küplere bindirdi.

Yenigün, özellikle ağır yaralı olan Samet Bakan'ın Beşiktaş yöneticileri ve futbolcuları tarafından ziyaret edilmemesine sert tepki gösterdi.

Sivri dilli sunucu, görsel olarak bir hayli ilgi çeken ve onlarca teknenin Boğaz'da kontrolsüz bir şekilde seyrettiği anlarla ilgiliyse, Kıyı ve Boğaz Emniyeti'ne "Yazıklar olsun" dedi.

Yenigün'ün "Boğaz'dan bir tane gemi geçerken peşine beş tane römork takarsınız; bin tekne geçerken ise öylece bakarsınız" dediği anlar sosyal medyada da gündeme geldi.

Yorumlar
TREND HABERLER