GALATASARAY

Florya'da transfer zirvesi! Arda Turan...

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un takıma verdiği izin sona eriyor. Antrenman öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde transfer konusunda toplantı yapılacak.

Florya'da transfer zirvesi! Arda Turan...

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un takıma verdiği izin sona eriyor. Galatasaray yarın akşam yapacağı antrenmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Antrenman öncesi ise Florya Metin Oktay Tesisleri'nde transfer konusunda toplantı yapılacak.

NTVSpor'un haberine göre; Futbol direktörü Cenk Ergün ve teknik direktör Igor Tudor'un durum değerlendirmesi yapacağı toplantıda takımdan ayrılma ihtimali bulunan oyuncular ve transferdeki son gelişmeler konuşulacak.

Tudor'la yeni sözleşme imzalanacak

İlk isim Kwadwo Asamoah

Galatasaray'ın transfer listesindeki ilk isim Juventus'tan Kwadwo Asamoah. Ganalı oyuncu ile 4 yıllıkk prensip anlaşmasma varan sarı-kırmızılılar, Juventus kulübüne yüksek bonservis bedeli ödemek istemiyor. Yönetim, yeni bir formül ile transferi en uygun şekilde çözmek amacında.

Jason Denayer gelmek istiyor

Manchester City'den Jason Denayer'i kiralamak isteyen Galatasaray, bu konuda büyük aşama kaydetti. City yetkililerinin birçok transferde takas formülü içinde kullanmayı düşündüğü Belçikalı stoper, bir kez daha Galatasaray'da oynamak istediğini iletti. Yönetim, Denayer konusunu kısa sürede çözümlemeyi düşünüyor.

Robin van Persie'den kafa karıştıran açıklama

Arda Turan transferi

Arda Turan konusunda da masadan henüz kalkmayan Galatasaray, transferin son gününe kadar Arda konusundaki ısrarını sürdürme kararı aldı. Sarı-kırmızılılar, Arda'yı kiralayarak transfere nokta koymayı hedefliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER