DÜNYADAN FUTBOL

Formasını tribüne atan futbolcuya şok tepki

Sezon başından bu yana oynadığı futbolla taraftarını galibiyete hasret bırakan Crystal Palace’ta oyunculara tepkiler de artmaya başladı.

Formasını tribüne atan futbolcuya şok tepki

İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace forması giyen Pape Souare, İngiltere Lig Kupası’nda 4-1 yenildikleri Bristol City maçından sonra şoke eden bir olay yaşadı. 

Ligde son sırada yer alan ve sezon başından bu yana oynadığı futbolla taraftarını galibiyete hasret bırakan Crystal Palace’ta oyunculara tepkiler de artmaya başladı.

Bristol City deplasmanında oynadıkları maçtan sonra formasını taraftarlara atan Souare, soyunma odasına doğru hareketlenmek üzereyken forması tribünden sahaya geri atıldı. Daha sonra formasını almak için geri dönen Souare, taraftarlarla diyaloğa girdi ancak takım kaptanı olaya müdahale etti.

Takım kaptanı Jason Puncheon, arkadaşının yanına giderek onu sakinleştirmeye çalışırken Souare’nin moralinin bir hayli bozuk olduğu görüldü.

sezon başından bu yana oynadığı futbolla taraftarını galibiyete hasret bırakan Crystal Palace’ta oyunculara tepkiler de artmaya başladı.

Premier Lig’de kötü günler geçiren Crystal Palace, geride kalan 9 haftada 1 galibiyet, 8 yenilgi alarak 3 puanla son sırada yer alıyor. Lig Kupası mücadelesinde deplasmanda Bristol City ile karşılaşan Crystal Palace, sahadan 4-1’lik yenilgiyle ayrılmaktan kurtulamadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER