FUTBOL FOTO GALERİ

Beşiktaş maçı sonrası dünya Balotelli'yi konuşuyor

Beşiktaş maçı sonrası dünya Balotelli'yi konuşuyor Adana Demirsporlu Mario Balotelli'nin Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a yaptığı hareket, dünya basınının gündeminde de yer aldı.

Fabricio Bustos Fenerbahçe'ye isyan etti!

Fabricio Bustos Fenerbahçe'ye isyan etti! Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan ve son anda vazgeçilen isim Fabricio Bustos, Fenerbahçe ile ilgili isyan dolu açıklamalar yaptı.

Avrupa'da ülke puanına en çok hangi takım katkı sağladı?

Avrupa'da ülke puanına en çok hangi takım katkı sağladı? Son 5 yılda Avrupa'da ülke puanına en çok katkı yapan takım belli oldu. Ülke puanına katkıda bulunan takımlar listesinde ilk sırada Beşiktaş yer alırken, son sırada ise Akhisarspor bulunuyor. İşte ülke puanına katkıda bulunan takımların listesi ve puanları...

Alexander Sörloth yeniden Trabzonspor'un gündeminde

Alexander Sörloth yeniden Trabzonspor'un gündeminde Trabzonspor'dan geçen sezon ayrılıp Leipzig'e giden Alexander Sörloth, yeni takımında beklenen performansı sergileyemediği için gözden düştü. Sörloth için Trabzonspor yeniden görüşmelere başladı.

Dünya bu takası konuşacak! Ronaldo'nun yeni takımı...

Dünya bu takası konuşacak! Ronaldo'nun yeni takımı... İngiliz basını Cristiano Ronaldo ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir transfer iddiasını ortaya attı. Haberde Portekizli yıldızın Juventus'tan ayrılarak yeniden İngiltere'ye döneceği belirtilirken, Ronaldo'nun yerine de bir başka yıldız ismin Juventus'a transfer olacağı iddia edildi.

Bu sözler çok tartışılır! Burak Yılmaz'dan olay Mesut Özil sözleri

Bu sözler çok tartışılır! Burak Yılmaz'dan olay Mesut Özil sözleri Burak Yılmaz'dan Mesut Özil ile ilgili çok konuşulacak sözler! Fransa Ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz Burak Yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarını yaptı.

Webo'ya ırkçılık yapan Coltescu'dan rezil savunma!

Webo'ya ırkçılık yapan Coltescu'dan rezil savunma! Paris Saint-Germain ile İstanbul Başakşehir’in karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 6’ncı ve son maçında 4’üncü hakem Constantin Sebastian Coltescu, Başakşehir’in yardımcı antrenörü Pierre Webo’ya ırkçı söylemlerde bulundu.

Ersun Yanal'dan derbi sonrası hakem tepkisi

Ersun Yanal'dan derbi sonrası hakem tepkisi Süper Lig'de 10.hafta Fenerbahçe, Beşiktaş'a 4-3 mağlup oldu. Antalyaspor teknik direktörü Ersun Yanal, derbinin sonrasında hakemlere yönelik tepki dolu ifadeler kullandı. Ersun Yanal sosyal medya hesabından hakemleri eleştirdi.

Tarihi karar için geri sayım! Hükmen mağlubiyet...

Tarihi karar için geri sayım! Hükmen mağlubiyet... Türk futbolunda gündem 'hükmen mağlubiyet' oldu. Dünyada hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle sahaya çıkaracak futbolcu bulamayan Süper Lig ekipleri için hükmen mağlubiyet olasılıkları konuşuluyor.

Vida'nın testi pozitif çıktı! TFF düğmeye bastı

Vida'nın testi pozitif çıktı! TFF düğmeye bastı A Milli Takım'da koronavirüs alarmı! Türkiye - Hırvatistan maçının ardından Vida'nın koronavirüs test sonucunun pozitif çıkmasının ardından TFF düğmeye bastı. Her oyuncu koronavirüs testi yaptırdı.