MOTOR SPORLARI FOTO GALERİ

Schumacher için çekilen video dehşet uyandırdı!

Schumacher için çekilen video dehşet uyandırdı! Hayranları Michael Schumacher için çekilen belgesel filmini merakla bekliyordu.. Filminin trailer’ı olarak sunulan bir video Youtube’a yüklendi.. Videoyu izleyenler ise görüntüler karşısında şoke oldu..

Putin ve Hamilton arasında ilginç anlar

Putin ve Hamilton arasında ilginç anlar Soçi’de düzenlenen Formula 1 yarışında Mercedes takımı 4 yıllık seriyi bozmadı ve bu yıl da birinciliği aldı.

Bu pist dünyanın en güzellerinden biri olacak!

Bu pist dünyanın en güzellerinden biri olacak! Yapımına 2 yıl önce başlanan Cumayeri ilçesindeki 650 dönümlük arazi üzerinde hem motosiklet hem de otomobil yarışlarının yapılabileceği pistin, önümüzdeki yılın ilk yarısında yarışlara ev sahipliği yapması planlanıyor.

Schumacher'in aracına 7.5 milyon dolar

Schumacher'in aracına 7.5 milyon dolar Formula 1 tarihinin gelmiş geçmiş en büyük sürücülerinden Michael Schumacher, 2013'te geçirdiği talihsiz kazanın ardından tedavisine devam ediyor. (AA)

Schumacher'den yeni haber var

Schumacher'den yeni haber var Fransız Alpleri'nde Aralık 2013'te geçirdiği kayak kazası sonucu ağır yaralanan ve bitkisel hayatta rehabilitasyon sürecini geçiren efsane pilotun sağlık durumu hakkında her gün yeni bir haber geliyor.

Türkiye Trial Şampiyonası'nda korku dolu anlar!

Türkiye Trial Şampiyonası'nda korku dolu anlar! Türkiye Trial Şampiyonası'nda kaza yapan ve suya devrilen aracın pilotu, boğulma tehlikesi geçirdi.

Dünyaca ünlü pilot diri diri yanıyordu!

Dünyaca ünlü pilot diri diri yanıyordu! Formula 1 pilotu Kevin Magnussen’in aracı alevler içinde kaldı. Ünlü pilot diri diri yanmaktan son anda kurtuldu. İşte detaylar...

Formula 1'de korkunç kaza! Fernanda Alonso ölümden döndü

Formula 1'de korkunç kaza! Fernanda Alonso ölümden döndü F1'de Avustralya GP'sinde Fernando Alonso, Esteban Gutierrez'in aracına arkadan çarptı, aracı parçalara ayrıldı.

 Schumacher ailesi perişan durumda

Schumacher ailesi perişan durumda Formula 1 efsanesi Michael Schumacher'in tedavi masrafları 25 milyon euroyu buldu. Sponsorlar kaçtı, aile ise perişan oldu.

Michael Schumacher'in evi parasızlıktan satıldı

Michael Schumacher'in evi parasızlıktan satıldı Michael Schumacher'in hastane masraflarını karşılayabilmek için ailesi için Schumacher'in özel olarak hazırlattığı müthiş malikanesini satılığa çıkardı.