TENİS FOTO GALERİ

Kortlardan ilginç manzaralar

Kortlardan ilginç manzaralar Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Serena Williams ABD Açık finalinde çıldırdı

Serena Williams ABD Açık finalinde çıldırdı Teniste sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ın tek kadınlar finalinde Naomi Osaka şampiyon oldu. Ancak maça Serena Williams ve sandalye hakemi arasında yaşanan sert tartışma damga vurdu.

Caroline Wozniacki'ye küfür ve ölüm tehditi!

Caroline Wozniacki'ye küfür ve ölüm tehditi! Son Avustralya Açık'ta kariyerinin ilk Grand Slam zaferine ulaşan Caroline Wozniacki, Miami Açık'ta Monica Puig'e elendiği maçın ardından Twitter hesabından çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Rafael Nadal ABD Açık'ta şampiyon

Rafael Nadal ABD Açık'ta şampiyon Teniste sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ın tek erkekler finalinde Rafael Nadal şampiyon oldu.

Novak Djokovic çıldırdı! Raketi yerden yere vurdu!

Novak Djokovic çıldırdı! Raketi yerden yere vurdu! İspanyol rakibi karşısında bir türlü set kıramayan Djokovic sinirlerine hakim olamayarak raketini yerden yere vurdu.

Spor gazetelerinde günün manşetleri

Spor gazetelerinde günün manşetleri Spor gazetelerinde günün manşetlerini sizler için derledik...

Teniste bir gecede her şey değişti!

Teniste bir gecede her şey değişti! Teniste sezonun son Grand Slam mücadelesi olan ABD Açık'ta tek kadınlar kategorisinde finale çıkan sporcular belli oldu.

Rio'ya damga vuran 22'lik çekici güzel

Rio'ya damga vuran 22'lik çekici güzel Porto Riko'lu tenisci Monica Puig, Rio 2016 Olimpiyat oyunlarında altın madalya kazandı. Genç raket başarısının yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor..

Fransa Açık'ta şampiyon Garbine Muguruza

Fransa Açık'ta şampiyon Garbine Muguruza Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek kadınlarda İspanyol raket Garbine Muguruza şampiyon oldu.

Serena Williams Tanrı'ya duacı!

Serena Williams Tanrı'ya duacı! Tenis dünyasının kadınlarda 1 numarası olan Serena Williams, 'Kortların Kraliçesi' lakabını sevdiğini ve bunu sahiplendiğini söyledi.