DÜNYADAN FUTBOL

Franck Ribery Bayern Münih'te kalmak istiyor

Fransız yıldız Franck Ribery, Bayern Münih ile sözleşmesini uzatmak istediğini söyledi.

Franck Ribery Bayern Münih'te kalmak istiyor

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen Fransız yıldız Franck Ribery, kulübüyle sözleşmesini uzatmak istediğini söyledi.

Sakatlığından dolayı uzun bir süredir forma giyemeyen Ribery, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, 11 aydır futboldan uzak kalmasının kendisi için zor olmasına rağmen yeşil sahalara geri dönmeyi başaracağına inandığını belirtti.

Kariyerinde kazanmak istediği şampiyonluklar olduğunu ifade eden Ribery, nisan ayında 33 yaşına gireceğini ve 9 yıldan bu yana forma giydiği Bayern Münih'te kupalar kazanmak için çok fazla zamanı kalmadığını söyledi.

Bayern Münih'de Ribery şoku


Ribery, kulübüyle sözleşmesinin 2017'de sona ereceğinin hatırlatılması üzerine ise "Uli Hoeness ve Karl-Heinz Rummenigge ile konuştum. 1-2 yıl daha burada kalmak istiyorum. Ribery ve Bayern Münih, bunlar birbirine ait" ifadelerini kullandı.

Fransız milli futbolcu, bir İngiliz takımının kendisine 2 kat daha fazla ücret vermesi durumunda nasıl cevap vereceği yönündeki soru üzerine "Daha fazla para isteseydim Çin'e giderdim. Bir teklif almıştım. Bu beni ilgilendirmedi. Taraftarlarla sevinmek, Bayern Münih ile şampiyonluklar kazanmak istiyorum. Burası benim kulübüm" değerlendirmesinde bulundu.

Ribery, Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Almanya'nın kupayı müzesine götüreceğine inandığını da vurguladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER