SPOR MEDYASI

Franck Ribery İbrahim Tatlıses şarkısı söyledi! İşte o anlar

Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Franck Ribery ile ünlü menajer Ümit Akbulut birlikte İbrahim Tatlıses'in şarkısını söyledi. İşte o anlar...

Franck Ribery İbrahim Tatlıses şarkısı söyledi! İşte o anlar

Ümit Akbulut ve yıldız futbolcu Ribery’den İbrahim Tatlıses şarkısı
Ünlü menajer Ümit Akbulut, sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede, Bayern Münih’in yıldız futbolcularından Franck Ribery’le birlikte İbrahim Tatlıses’in şarkısına eşlik ettiği görüntülendi.

Bir çok dünya yıldızını Türkiye’ye getiren ve dünyaca ünlü isimlerin yakın arkadaşı olan ünlü menajer Ümit Akbulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dünyaca ünlü futbol yıldızı olan Franck Ribery’le birlikte İbrahim Tatlıses şarkısı söylerken görüntülendiler.

B4L şirketinin sahibi olan Ümit Akbulut, Instagram hesabında paylaştığı Fransalı futbolcu B4L üyesi Franck Ribery’le birlikte sohbet edip, müzik dinlediler. Akbulut ve Ribery’nin birlikte İbrahim Tatlıses’in şarkısını söylediği bu video, kısa süre içerisinde sosyal medya çok konuşulanlar arasında alınan videoya binlerce beğeni yağdı.

Ronaldinho'da da İbrahim Tatlıses söylemişti

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, Ümit Akbulut’un daveti üzerine Türkiye’ye yaptığı ziyarette, ünlü menajer Akbulut ile İbrahim Tatlıses şarkısı söylemişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER