ŞAMPİYONLAR LİGİ

Frank Lampard'tan G.Saray açıklaması

Chelsea’nin yıldız oyuncusu Frank Lampard takımın resmi televizyonuna Galatasaray maçıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu..

Frank Lampard'tan G.Saray açıklaması

Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Chelsea'de 35 yaşındaki Frank Lampard Chelsea TV'ye konuştu.

Chelsea hafta sonu West Ham United'a 1-0 mağlup olmuştu. Lampard o maçı geride bırakmaları gerektiğini düşünüyor: "Şu an sadece Galatasaray'ı düşünmeli ve maça pozitif olarak hazırlanmalıyız. Turu geçmeye konsantre olduk. Böyle büyük maçlarda odaklanmak oldukça önemlidir. Biz her zaman zevk almaya bakıyoruz, bu da futbolun güzelliği. Eğer kötü bir sonuç alırsanız işleri çabucak yoluna koyabiliyorsunuz, biz de tam olarak bunu yapmak istiyoruz."

Teknik direktör Jose Mourinho da Chelsea taraftarlarına uyarılarda bulunurken Galatasaray taraftarlarının ne kadar etkili olduğunu söyledi:

"Chelsea taraftarı turun bittiğini düşünmesin. Çünkü ilk maçta aldığımız sonuç yeterli değil. Rakibimiz oldukça güçlü. Drogba, Burak ve Sneijder'den oluşan bir hücum hatları var. Burada en iyinin de iyisinden bahsediyoruz.

"Stamford Bridge'e 3000-4000 taraftarla gelip burayı susturacaklardır, bu kesin. O yüzden çok zor olacak."

Yorumlar
TREND HABERLER