SÜPER LİG

Fransa'nın İniesta'sı F.Bahçe yolunda

Fenerbahçe, Fransa'nın İniesta'sı Marvin Martin'i transfer listesine dahil etti.

Fransa'nın İniesta'sı F.Bahçe yolunda
Fenerbahçe'nin, Fransa futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli isimlerinden olan Marvin Martin'i yakın takibe aldığı ortaya çıktı. 
 
 
Fotomaç'ta yer alan habere göre; Teknik direktör Aykut Kocaman'ın, Sochaux'da forma giyen 24 yaşındaki Martin'i sezon içinde üç kez yardımcılarına izlettirip hakkında olumlu rapor aldıktan sonra transfer listesinin en üst sıralarına yazdığı öğrenildi.

HÜCUMA DÖNÜK ORTA SAHA OYNUYOR
Profesyonel kariyerine Sochaux'da başlayan ve bu takımda 4 sezondur forma giyen Martin, hücuma dönük orta saha oynuyor. Gol atmaktan çok attırmayı seven genç yetenek, tam bir asist ustası. Martin'in 2010-11 sezonunda 17 asistlik performansı gerçekten de göz kamaştırıcı. O sezon ligin asist kralı olan oyuncu, oyun stili olarak İniesta'ya benzetiliyor.

DEĞERİ 20 MİLYON EURO'NUN ÜZERİNDE
Aykut Kocaman'ın, Sochaux'yla sözleşmesi 2015'te bitecek olan Marvin Martin hakkında geniş bir rapor hazırladığı, bu raporu görev taksimi belli olduktan sonra yeni yönetime sunacağı bildirildi. Fenerbahçe bu transferi gerçekleştirebilirse, Alex'in veliahtını da bulmuş olacak. Birçok Avrupa devinin de takibinde olan Fransız yıldızın değeri 20 milyon euro'nun üzerinde.

OYUNA GİRDİ MAÇI ÇEVİRDİ
Fransa'nın 6 Haziran 2011'de Ukrayna ile oynadığı maçta ilk kez ülkesinin milli formasını giyen Marvin Martin, o karşılamada son 10 dakikada oyuna girmişti. Fransa, Martin'in 2 gol, 1 asistiyle maçı 4-1 kazanmayı başarmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER