BEŞİKTAŞ

Fransız basınından Beşiktaş iddiası

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Olympique Lyon'la oynayacağı maç öncesi Fransız basını dikkat çeken bir habere imza attı.

Fransız basınından Beşiktaş iddiası

Fransız basını, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde 13 Nisan'da deplasmanda karşılaşacağı Olympique Lyon mücadelesi için stadyumda yaklaşık 15 bin Beşiktaş taraftarının olacağını iddia etti.

Ünlü spor gazetesi L'Equipe'te yer alan haberde, 13 Nisan'da Lyon'da oynanacak karşılaşmaya 15 bin civarında Beşiktaş taraftarının geleceğinden söz edildi.

Haberin detayında bir İstanbul takımının Avrupa arenasında oynadığı önemli müsabakalarda benzer tablonun sıkça yaşandığına vurgu yapılırken, Lyon mücadelesinde de stadın üçüncü seviyesinde, Türk taraftar yoğunluğu olacağı bildirildi.

Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, daha önce Fransız taraftarların konuyla ilgili endişelerine yanıt olarak, durumun kontrol altında olduğunu ve yurt dışına bilet satışlarının kısıtlandığını aktarmıştı. Lyon taraftarları ise Fransa'da yaşayan Türklerin maça yoğun ilgi göstereceğini söyleyerek başkanın sözlerine ikna olmamışlardı.

Olympique Lyon

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER