DÜNYADAN FUTBOL

Yusuf Demir Barcelona tarihine geçti! Messi sonrası bir ilk

Yusuf Demir Barcelona tarihine geçti! Messi sonrası bir ilk Avusturya'dan sezon başında Barcelona'ya transfer olan Yusuf Demir, Barcelona tarihine geçti. Messi'den Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen en genç yabancı futbolcu oldu.

Avrupa'da gerçekleşen inanması zor 16 transfer!

Avrupa'da gerçekleşen inanması zor 16 transfer! Avrupa'da 2021-2022 yaz transfer sezonu sona erdi. Çok isim Avrupa'da takım değiştirdi ancak gerçekleşen transferler arasında 16 isim ilk duyuşta 'yok artık' dedirtti. İşte inanması zor 16 transfer...

Ronaldo'nun Manchester United'dan alacağı ücret belli oldu

Ronaldo'nun Manchester United'dan alacağı ücret belli oldu Juventus'tan Manchester United'a transferi konuşulan dünyaca ünlü oyuncu Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan alacağı ücret belli oldu.

Barcelona'dan Paris Saint Germain'e mahkeme şoku!

Barcelona'dan Paris Saint Germain'e mahkeme şoku! Barcelona ile sözleşmesi sona eren dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi'nin Paris Saint Germain ile anlaştığı ortaya çıktı. Ancak Barcelona, Messi'nin PSG'ye transferini mahkemeye taşıyarak bu transfere engel olmak istiyor.

Zinedine Zidane'den istifa açıklaması

Zinedine Zidane'den istifa açıklaması Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane'nin, Shakhtar Donetsk'e 3-2 mağlup olduktan sonra istifa etmesi bekleniyor. Ancak Zidane istifa etmeyeceğini açıkladı.

Ozan Kabak'a 'tükürükten' 4 maç men cezası!

Ozan Kabak'a 'tükürükten' 4 maç men cezası! Almanya Futbol Federasyonu Spor Mahkemesi (DFB), Werder Bremen maçında rakibi Ludwig Augustinsson'a tükürdüğü gerekçesi ile Ozan Kabak'a 4 maç men cezası verdi.

Atletico Madrid Luis Suarez transferini bitirdi

Atletico Madrid Luis Suarez transferini bitirdi Barcelona'dan ayrılan dünyaca ünlü isim Luis Suarez'in Atletico Madrid'e transferi resmen açıklandı. Suarez, Atletico Madrid ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Buffon Serie A'da en fazla forma giyen oyuncu oldu

Buffon Serie A'da en fazla forma giyen oyuncu oldu Juventus'un 42 yaşındaki İtalyan kalecisi Gianluigi Buffon, 648. kez sahaya çıktığı Serie A'da, Paolo Maldini'yi geçerek en fazla forma giyen futbolcu oldu.

Messi rekora doymuyor! Bir rekor daha kırdı

Messi rekora doymuyor! Bir rekor daha kırdı FC Barcelona'da forma giyen Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, resmi maçlardaki 700. golünü attı. Sık sık kırdığı rekorlarla adından söz ettiren Messi, bu kez de gol ayısıyla 7. dalyayı yaptı. Messi, Barcelona'nın Atletico Madrid ile oynadığı maçta kariyerinin 700.golünü kaydetti.

Mario Gomez futbolculuk kariyerini sonlandırdı

Mario Gomez futbolculuk kariyerini sonlandırdı Almanya 2. Futbol Ligi takımlarından Stuttgart’ta forma giyen ve bir dönem Beşiktaş’ta da oynayan Mario Gomez, kariyerini sonlandırdığını açıkladı.