SPOR MAGAZİN

Futbolcunun korkunç ölümü! Sörf yaparken yıldırım düştü ve...

Belçikalı eski futbolcu Denis Dasoul, kız arkadaşıyla birlikte tatil için gittiği Bali Adaları'nda üzerine yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Futbolcunun korkunç ölümü! Sörf yaparken yıldırım düştü ve...

Belçika takımlarından Standard Liege’in eski yıldızı Denis Dasoul, sevgilisiyle birlikte Endonezya’da sörf yaptığı sırada üzerine yıldırım düştü ve trajik bir şekilde hayatını kaybetti.

Belçika’nın genç milli takımında kaptanlık da yapan eski sağ bek Dasoul, kız arkadaşıyla beraber gittiği Bali Adaları’nda korkunç bir ölümle yaşamını yitirdi.

Tahkim Kurulu Feghouli’nin 3 maçlık cezasını onadı

2011 yılında futbol kariyerini noktalayan Dasoul, kız arkadaşı Pellaers Allison ile birlikte Avustralya’ya taşınmış ve orada yaşamaya başlamıştı. Bali Adaları’na tatile giden Dasoul, geçtiğimiz pazar günü sörf eğitmeni ile birlikte Batu Bolong sahilinden sörf yapmak üzere kürek çekmeye başladı.

Görgü tanıkları gökyüzünü bulut kapladıktan sonra Dasoul ve eğitmeninin üzerine bir yıldırım düştüğünü gördüklerini söyledi. Görgü tanığının biri, “Eğitimleri sona ermek üzereydi ve sörf tahtalarının üzerinde oturuyorlardı. Yıldırım düştükten sonra ikisi de suyun işine düştü” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER