YEREL HABER

Futbolcusundan aldığı haber Yılmaz Vural'ı ağlattı

TFF 1'inci Lig'de salı günü Bandırmaspor ile deplasmanda karşılaşacak Sarı kırmızılı ekibin 17 yaşındaki file bekçisi Eren Bilen, dün akşam Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde yapılan antrenmanında sakatlandı.

Futbolcusundan aldığı haber Yılmaz Vural'ı ağlattı

Göztepe'nin 17 yaşındaki kalecisi Eren Bilen, 8 ay sahalardan uzak kalacak. Teknik Direktör Yılmaz Vural, "İnanın gözyaşlarımı tutamadım. Takım da perişan oldu." dedi.

Çift kale sırasında yükseldiği bir hava topunda dengesini kaybederek önce yan direğe çarpan, ardından sert bir şekilde omzunun üzerine düşen Eren acı içinde yerde kaldı. İlk müdahalesi sağlık ekibi tarafından sahada yapıldıktan sonra Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kalecinin köprücük kemiğinin kırıldığı belirlendi. Bir hafta içinde ameliyat edilmesi beklenen talihsiz file bekçisinin yaklaşık 8 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Fenerbahçe Kjaer'in bedelini açıkladı!

"İNANIN GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM"

Büyük moral bozukluğu yaşadıklarını ifade eden Teknik Direktör Yılmaz Vural, "Futbol hayatının henüz başında, gencecik bir sporcunun bu şekilde sakatlanması hepimizi üzdü. İnanın gözyaşlarımı tutamadım. Takım da perişan oldu. Kendisine söz veriyoruz, maçlarımızı Eren için kazanacağız ve şampiyonluk kupasını ona armağan edeceğiz" dedi. 2016'nın kasım ayında sarı kırmızılı kulüple 2019 yılına kadar profesyonel sözleşme imzalayan Eren, U17 Milli Takımı'nın da kalesini koruyordu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER