FUTBOL

Futbolda bunu da gördük!

Türk futbolunda son zamanlarda en çok konuşulan hakem hataları iken Kayseri'de herkesi şaşkına çevirecek bir olay yaşandı.

Futbolda bunu da gördük! - Sayfa 1

Türk futbolunda son zamanlarda en çok konuşulan hakem hataları iken Kayseri'de herkesi şaşkına çevirecek bir olay yaşandı.

Futbolda bunu da gördük! - Sayfa 2

Kayseri Amatör Küme'de mücadele veren Sindelhöyükspor ile Sanayi Esnafspor arasındaki maçta, aynı takım oyuncuları birbiriyle kavga etti. Maçın hakemi, birbiriyle kavga eden iki oyuncuyu kırmızı kart ile oyun dışı bıraktı.

Futbolda bunu da gördük! - Sayfa 3

Amatör küme maçlarında birbirinden ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. daha önce, rakibine saldıran, hakemi döven, taraftar ile kavga eden oyuncuları gördük. Ancak ilk kez, birbiriyle kavga edip kırmızı kart gören oyuncular görüldü.

Futbolda bunu da gördük! - Sayfa 4

Kayseri 1. Amatör Küme B grubunda mücadele eden Sindelhöyükspor ile Sanayi Esnafspor arasında oynanan karşılaşma 2-2 berabere biterken yaşanan olaylar pes dedirtti. Rakibi karşısında maça kötü başlayan konuk takım Sindelhöyükspor, ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. İkinci yarıda maç ortada geçerken, maçın 70.dakikasında Sindelhöyükspor kulüp başkanı Paşa Türkmen, hakem tarafından saha dışına gönderildi.