YAZARLAR

Futbolun not defteri..

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde futbolun arka masasındaydım.. Futbolun not defterine Aykut Kocamanın hatalarıyla Fenerbahçe yenilgilerinin bir yenisini daha ekledim..

Hakan Cerrahoğlu
Hakan Cerrahoğlu[email protected]

Hayat inanmak ve mücadele etmektir.. futbol da öyle..

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde futbolun arka masasındaydım..

Futbolun not defterine Aykut Kocamanın hatalarıyla Fenerbahçe yenilgilerinin bir yenisini daha ekledim. İkinci yarıda çaresizliğin nedeni ne diye sordum. Valbuena'yı 77 dakika dakika kulubede oturtan Aykut Kocaman olduğunu bildim. Şenol Güneş gibilerini kahraman edeni de!

Galibiyeti hak eden Beşiktaş gerçeğinin kim olduğunu araştırdım, Kale çizgisi üzerinde uzayan adam Medel olduğunu buldum. Medel'in maç boyunca yüreğini ortaya koyarak oynadığı futbolun videosunu, sahada ağaç gölgesinde oturan adam Alper'e gönderdim. Aykut Kocaman'ın yanlışlar rıhtımında Alper var dedim.

Beşiktaş'ın 2. yarı sahaya muhteşem dönüşünü, futbolun arka masasından alkışladım. Quaresma'nın attığı gole şapka çıkardım. Atiba'nın orta sahadaki çalışkanlığına, "yaşamak için mücadele şarttır" olarak tanımladım. Fenerbahçe'nin ofsayttan attığı golü veren yardımcı hakem Tarık Ongun ile, Beşiktaş'ın penaltısını vermeyen Hakem Cüneyt Çakır'a "hakeme gözlük, saçına tarak" diye bağırdım.

77dakika solbeksiz oynayan, Valbuena varken Alper'den umut bekleyen Fenerbahçe'yi kanatsız kuş olarak nitelendirdim. Oyunun devamında yenilgi kaçınılmaz dedim.

İnsanı mutlu eden, mücadele ve zaferdir..

"Bir savaşı kazanmak için birden fazla kez düşünerek mücadele vermen gerekir" sözünü Aykut Kocaman'a verdim.

Beşiktaş'ın galibiyetiyle kapanan futbol gecesinde, Futbolda yüreğini ortaya koyanların kazanacağını buğulu camlara yazdım..

Futbolun not defterine, Zaferin adınıda Beşiktaş olarak not ettim.

Yorumlar
TREND HABERLER