FUTBOL

Galatasaray 8 futbolcusuna kapıyı gösterdi

UEFA'dan gelen 1 yıllık ceza nedeniyle gelecek yıl Avrupa'da yer alamayacak olan Cimbom, buna rağmen ligde iddialı ve şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmanın planlarını yapıyor.

Galatasaray 8 futbolcusuna kapıyı gösterdi - Sayfa 1

UEFA'dan gelen 1 yıllık ceza nedeniyle gelecek yıl Avrupa'da yer alamayacak olan Cimbom, buna rağmen ligde iddialı ve şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmanın planlarını yapıyor. Gelecek sezon kadro yapılanmasını oluşturmak isteyen Galatasaray yönetimi, 8 ismin biletini kesti..

Galatasaray 8 futbolcusuna kapıyı gösterdi - Sayfa 2

Bu doğrultuda gerekli mevkilere takviye yapmak için düğmeye basan Sarı-Kırmızılı yönetim, ilk olarak kadrodaki fazlalıkları elemeyi düşünüyor. Bu isimlerden birisi devre arasında Kasımpaşa'dan büyük umutlarla transfer edilen, ancak beklentileri karşılayamayan Ryan Donk.. Riekerink, kupa finalinde vatandaşı Donk'u Antalya'ya dahi götürmemişti.

Galatasaray 8 futbolcusuna kapıyı gösterdi - Sayfa 3

Bir türlü beklentileri karşılayamayan Tarık Çamdal, Jose Rodriguez ve Koray Günter'in dışında büyük eleştiri alan Umut Bulut ve Ryan Donk'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray 8 futbolcusuna kapıyı gösterdi - Sayfa 4

Yönetim, yaşlarından dolayı Tarık, Koray ve Rodriguez'i kiralık göndermeyi düşünürken, sözleşmesi bu yıl otomatik olarak uzayan Umut ve ara transferde takıma katılan Donk'tan da kendilerine kulüp bulmaları istenecek.