GALATASARAY

Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı ne zaman?

Süper Lig 33. hafta maçları bu hafta oynanıyor, Galatasaray Akhisar maçı saat kaçta, Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı hangi kanalda?

Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı ne zaman?

Ligde erken havlu atan Galatasaray prestij peşinde, Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı ne zaman? Akhisar Galatasaray maçı saat kaçta?

Geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Beşiktaş’a yenilen Galatasaray, Akhisar deplasmanına çıkıyor. Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı Akhisar açısından da büyük önem taşıyor, ligi 5. bitirme ihtimali olan Akhisarspor Avrupa Ligi’ne gitmeyi hedefliyor. 

Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı ne zaman saat kaçta?

Akhisar Belediyespor Galatasaray maçı 15 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da oynanacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak.

Galatasaray Akhisar Belediyespor

AKHİSAR AVRUPA PEŞİNDE

Akhisar Belediyespor'da pazar günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıkları sürerken, son haftalarda alınan sonuçların ardından ligi 5. bitirme şansını yakalayan yeşil siyahlı ekipte yeniden Avrupa hesapları yapılmaya başlandı.

Son iki haftada Galatasaray ve Osmanlıspor'u yenmesi halinde sezonu 5. sırada tamamlayacak Akhisar Belediyespor, ligi ilk iki içinde bitirip Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantileyen Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı da kazanması halinde statü gereği UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak. Ortaya çıkan tabloyu, “Tarihi bir fırsat” olarak değerlendiren teknik direktör Cihat Arslan, “Bu şansı kullanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER