GALATASARAY

Galatasaray aşkı Yekta Kurtuluş'un başını yaktı

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, sosyal medya hesaplarından G.Saray formalı fotoğraflarını silmeyen Yekta Kurtuluş'un gönderilebileceğini söyledi.

Galatasaray aşkı Yekta Kurtuluş'un başını yaktı

Sezonun ikinci yarısına Galatasaray yenilgisiyle başlayan Sivasspor’da alınan mağlubiyetten çok Yekta Kurtuluş’un neden olduğu kriz konuşuluyor. 

FOTOĞRAFLARI DEĞİŞTİRMEDİ

Sezon başında Yiğidolar’la 2.5 milyon euro değerinde 3 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli orta saha oyuncusunun bugüne kadar sosyal medya hesaplarından, Galatasaray formalı fotoğraflarını ve Galatasaray futbolcusu ibaresini kaldırmaması Sivassporluları çıldırttı. 

Bu duruma başkan Mecnun Otyakmaz da sessiz kalmadı. Yiğidolar’ın patronu, katıldığı Kanal 58 isimi yerel televizyon programında oyuncusu hakkında sert ifadeler kullandı. 

Beşiktaş transferi KAP'a bildirdi!

GİTMEK İSTİYORSA GÖNDERİRİZ

Yekta’nın bu tutumunun kesinlikle doğru olmadığını savunan Otyakmaz, “Takımı dışlamışken biz ona sahip çıktık. Pazarlık bile yapmadan faydası olacağını düşündüğümüz için kadromuza kattık. Sezon başından bu yana performansıyla beklentilere cevap veremedi, yükselir diye bekledik. Kaşımızı bile çatmadık. Ancak onun bu tutumu doğru değil. Profesyonel olamamış bir futbolcu göstergesi. Biz de taraftarımız gibi bu konudan son derece rahatsızız. Cuma günü kendisiyle bu konuyu görüşeceğim. Eğer mutsuzsa, gitmek istiyorsa yollarımızı ayırırız gider” sözlerini sarf etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER