GALATASARAY

Galatasaray böyle darbe almadı!

Galatasaray Mersin İdman Yurdu maçı sonrası 3 puandan daha fazlasını kaçırdı..

Galatasaray böyle darbe almadı!

Mersin İdman Yurdu maçı Galatasaray'ın bu sezon en ağır darbe aldığı karşılaşma oldu. Sarı kırmızılı takım bu maçta 3 puandan çok daha fazlasını kaçırdı. Nasıl mı?  

1-) ŞAMPİYONLUKTAN SONRA ÜÇÜNCÜLÜK DE TEHLİKEYE GİRDİ

Şampiyonluk şansını geçen haftaki 0-0'lık Torku Konyaspor maçıyla yok eden Galatasaray'ın üçüncülük yarışını da tehlikeye soktu. 34 puanda kalan Galatasaray, aynı puana sahip olan ve 1 maçı eksiği bulunan Medipol Başakşehir'i averaj farkıyla geçebildi. Başakşehir, Beşiktaş'tan 1 puan alsa dahi üçüncü sıraya yükselecek. Aynı şekilde 1 maçı eksik olan 33 puanlı Akhisar Belediyespor da Gaziantepspor'u yendiği taktirde puanını 36 yapıp Galatasaray'ı geçecek.

Hakan Ünsal'dan Galatasaraylı oyunculara ağır eleştiri!

2-) ÜÇ FUTBOLCU BİRDEN CEZALI OLDU

Hürriyet'in haberine göre; Mersin İdman Yurdu maçının 53. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kalan Semih Kaya ile sarı kart görerek cezalı duruma düşen Sabri Sarıoğlu ve Yasin Öztekin, gelecek hafta kritik Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Galatasaray'de Sneijder krizi kapıda!

WESLEY SNEIJDER ÜZDÜ, ÜZÜLDÜ

3-) Karşılaşmanın 83. dakikasında Selçuk İnan'la yaşadığı frikik tartışması sonrasında değiştirilmesini isteyen ve oyundan çıkan Wesley Sneijder, sinirli tavırlarını maç sonrasında da sürdürdü. Hollandalı futbolcu sahayı terkederken son derece öfkeli göründü. Hollandalı yıldızın bu davranışı takıma da yansıdı. Futbolcular ve teknik heyetin Sneijder'in tavrı nedeniyle son derece üzüldüğü öğrenildi.

Galatasaray galibiyeti Ümit Özat'ı kesmedi

4-) TÜM TAKIMDA MORALLER SIFIR

Mersin İdman Yurdu mağlubiyeti sonrası takımdaki moral seviyesi sıfıra indi. Yılların tecrübesi Mustafa Denizli dahi o kadar moralsizdi ki, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında ses tonu son derece zayıftı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER