FUTBOL

Galatasaray Bursaspor maçı fotoğrafları

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ile Bursaspor, Türk Telekom Stadı'nda karşılaştı.

Galatasaray Bursaspor maçı fotoğrafları - Sayfa 1

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ile Bursaspor, Türk Telekom Stadı'nda karşılaştı.

Galatasaray Bursaspor maçı fotoğrafları - Sayfa 2

Spor Toto Süper Lig'deki Galatasaray-Bursaspor karşılaşmasında yaşadığı baygınlıkla herkesi korkutan Bafetimbi Gomis, Bursaspor maçında büyük destek aldı.

Galatasaray Bursaspor maçı fotoğrafları - Sayfa 3

Maç öncesinde taraftarlar ilk olarak Gomis'i tribünlere çağırarak uzun süre tezahüratlar yaptı. 4 tribüne birden çağrılan Fransız futbolcu için ayrıca stat hoparlörlerinden kendisiyle özdeşleşen 'Sen olsan bari' şarkısı çaldı. Öte yandan maçta bu sezonki 18. golünü atan Gomis, gol sevincini doktor Yener İnce ve Fatih Terim'e sarılarak paylaştı.

Galatasaray Bursaspor maçı fotoğrafları - Sayfa 4

Fernando geri döndü Sarı-kırmızılılarda Bursaspor maçında Fernando mutluluğu yaşandı. 24 Aralık 2017 tarihinde ligin 17. haftasında yine Türk Telekom Stadı'nda oynanan Göztepe maçında sakatlanan Brezilyalı orta saha, 2 ay sonra kadroya geri döndü. Sakatlığını atlatıp hafta içi takımla çalışmalara başlayan Fernando'nun dönüşü de beklenen erken oldu. Tecrübeli futbolcu maça yedek başladı. Antalyaspor maçında kırmızı kart görerek geçen hafta Kasımpaşa yenilgisinde takımını yalnız bırakan Belhanda da ilk 11'e döndü.