GALATASARAY

Galatasaray Denayer'i KAP'a bildirdi

Galatasaray Jason Denayer ile kiralık olarak anlaştı. Sarı-kırmızılılar, Jason Denayer'in kiralık transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Denayer'i KAP'a bildirdi

Galatasaray'da Jason Denayer geri dönüyor. Sarı-kırmızılılar 2015-16 sezonunda kiralık olarak forma giyen Belçikalı genç stoperi yeniden kiralıyor. Galatasaray, Belçikalı stoper Jason Denayer ile önümüzdeki sezon için anlaşmaya vardı.

KAP'a bildirildi

Galatasaray, Jason Denayer'in kiralık transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.Sarı-kırmızılıar yaptığı yazılı bildirimde, "Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer'in Kulubümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulubü Manchester City FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerini kullandı.

Denayer'in maliyeti belli oldu

Sarı-kırmızılılar Denayer için Manchester City'ye 600 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. Denayer'e ise1.25 milyon euro maaş verilecek.

Galatasaray için havalimanında sabahlamıştı

Geçen sezon başında Galatasaray'ın almak istediği Denayer transferin son saatlerine kadar havalimanında beklemiş ancak Manchester City transfere izin vermemişti. Manchester City'nin Denayer'i bonservisiyle satıp para kazanma planları, Belçikalı oyuncunun gelen teklifleri reddetmesiyle alt üst olurken, Denayer'in ısrarlı Galatasaray tavrı bu transferi sarı-kırmızılılar için mutlu sonla neticelendirdi.

Taraftar karşılayacak

Sarı-kırmızılılara gelmek için büyük fedakarlıklar yapan Belçikalı savunmacının İstanbul'a ikinci gelişi görkemli olacak. Bu gece yarısı THY'nin Brüksel seferi ile 23:50'de İstanbul'a gelmesi planlanan Denayer için taraftar grupları sosyal medyada organize olarak coşkulu bir karşılama töreni yapma kararı aldı.

Böylesi görülmedi! Galatasaray'da kasa doldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER