GALATASARAY

Galatasaray derbi öncesi darmadağın

Galatasaray, 13 Nisan'da oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi, yıldız isimlerinden üst üste gelen sakatlık haberleriyle adeta revire döndü..

Galatasaray derbi öncesi darmadağın

Kadro anlamında sezon başından bu yana belirli bir istikrar yakalayamayan Galatasaray, 13 Nisan'da oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi üst üste gelen sakatlık haberleri ile sarsıldı..

Liglere verilen milli arada Sarı-Kırmızılılar tam 4 önemli zayiat verdi.
İlk olarak Türkiye'nin İsveç'le oynadığı maçta Hakan Balta sakatlandı. Ardından Hollanda Milli Takımı'nın Fransa ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Wesley Sneijder'in 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bu ikilinin derbide oynama ihtimalinin az olması haberi camiada şok etkisi yarattı.

Sneijder ve Hakan Balta gibi milli takımda sakatlanan son isim ise Jason Denayer oldu. Belçikalı genç yıldızın İstanbul'a sakat dönmesi moralleri epey bozdu.

KAPTAN SELÇUK İNAN'IN SAKATLIĞI YIKTI..

Cimbom'a son kötü haber ise kaptanından geldi. Eskişehirspor maçı öncesi gerçekleştirilen son antrenmanda ayağına darbe alan Selçuk İnan'ın, yarınki maçta forma giyemeyeceği kesinleşti. Yıldız futbolcunun 10 gün sahalardan uzak kalacağı, derbiye yetişme ihtimalinin az da olsa bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray Selçuk İnan şokunu yaşıyor

Sarı-Kırmızılılar'da hayati önem taşıyan bu 4 ismin yanı sıra, sezon başından bu yana 1 maçta bile forma giyemeyen Hamit Altıntop, ve sezonun parlayan yıldızı Sinan Gümüş'ün de bir süredir sakatlıklarla boğuşuyor olması, derbi öncesinde dar kadrosu bulunan Galatasaray'ın elini kolunu bağladı.

Yorumlar
TREND HABERLER