GALATASARAY

Galatasaray Donk için Çin'i bekliyor!

Galatasaray, geçtiğimiz ocak ayında Brezilyalı yıldızı Felipe Melo’nun boşluğunu doldurması adına transfer ettiği Hollandalı futbolcuyu gözden çıkarmak üzere...

Galatasaray Donk için Çin'i bekliyor!

Galatasaray, 4 ay önce Melo’nun yerini doldurması için Kasımpaşa’dan 2.5 milyon Euro’ya alınan Ryan Donk’u gözden çıkaracak. Tecrübeli oyuncuya karşılık Çin takımlarından 5 milyon Euro (yaklaşık 17 milyon TL) istendi.

Performansı ve gece hayatı nedeniyle sınıfta kalan 30 yaşındaki Ryan Donk için menajerlere transfer yetkisi veren Galatasaray, Çinlilerden gelen talep üzerine Hollandalı’nın fiyatı konusunda da net bir karar verdi. Cimbom, tecrübeli futbolcudan hatırı sayılır bir kâr sağlamak istiyor. Bu nedenle şu ana dek belirlenen net bonservis rakamının 5 milyon Euro (yaklaşık 17 milyon TL) olduğu öğrenildi..

Galatasaray kasasını doldurmak istiyor

HABER BEKLiYORLAR

Şu ana dek, Çin Ligi’nden iki kulüp 30 yaşındaki ön liberoyu transfer etmek adına Galatasaray yönetiminin kapısını çaldı. Donk konusunda oldukça istekli olan Çin kulüpleri, sarı kırmızılı yöneticilerin isteğini sordu.

Ve sarı kırmızılılar, 4 ay önce Kasımpaşa Kulübü’nden 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Ryan Donk için 5 milyon Euro (yaklaşık 17 milyon TL) talebinde bulundu.

Fanatik'in haberine göre; İki Çin kulübü de sarı kırmızılı yönetimden süre istedi. Galatasaray bu parayı getiren kulüple anlaşmaya hazır olduklarını, Ryan Donk’un transfer yetkisini alan menajerlere de iletti.

Şimdi sarı kırmızılı kulübün yönetimi, Çin’den haber beklemeye başladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER