GALATASARAY

Galatasaray Drogba'yla görüşüyor

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Drogba'yla ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Galatasaray Drogba'yla görüşüyor

Galatasaray'ın Eskişehirspor'u ligin 10. haftasında 4-0'lık skorla mağlup ettiği maçın ardından sarı-kırmızılı takımın futbol direktörü Cenk Ergün basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Ergün, "Hem ufak tefek sakatlıklarımız hem kart cezaları hem de uzun süredir oynayan arkadaşlarımızın biraz yıpranması hocayı değişiklik yapmaya yöneltti. Doğru bir tercih yaptığını gördük. Takım çok iştahlıydı, güzel mücadele etti. İlk yarıda 3-0'ı yakaladıktan sonra ikinci yarı daha kontrollü oynadık. Kafalar hafta içindeki maça da gitti. Hem gol yemeden kazandığımız için hem de güzel futbol oynadığımız için mutluyuz. Keyifliyiz ve galibiyetler alıyoruz. Seyircimizin bu kadar az olmasına rağmen ne kadar etkili oldukları ortada. Bu stat dolu olduğu zaman güzel oyunlarla galibiyetler alacağımıza inanıyoruz. Onlardan bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Milli maç arasından döndükten sonra artık tribünleri dolu görmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.  

Drogba

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz temsilcisi Benfica ile deplasmanda yapacakları maç ile alakalı gelen bir soru üzerine Cenk Ergün, grubun kaderini belirleyecek maçlara girdiklerini hatırlatarak, "İlk maçta kazandığımız 3 puanı daha anlamlı hale getirebilmek için Lizbon deplasmanından da galibiyetle dönmemiz gerekiyor. Umarım galip gelir ve gruptan çıkabilme adına avantaj elde ederiz" yanıtını verdi. 

Drogba ile transfer görüşmelerinde bulunup bulunmadıkları ile alakalı son dönemde çıkan haberlerin sorulmasının ardından Ergün, şöyle konuştu:
"Drogba ile görüşmelerimiz devam ediyor ama dostluk anlamında. Sözleşmesi devam ediyor. Aynı yönetimin Avrupa'da başka kulübü de var. Bizde şu ana kadar böyle bir şey gündeme gelmedi."

Yorumlar
TREND HABERLER