GALATASARAY

Galatasaray'da son dakika! Dursun Özbek'ten erken seçim kararı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek kimsenin beklemediği bir karar aldı ve Mayıs'ta yapılacak seçimi öne çekerek 'erken seçim' yapma kararı aldı.

Galatasaray'da son dakika! Dursun Özbek'ten erken seçim kararı

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor ile yollar resmen ayrıldı. Bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karara karşı çıkan yöneticiler oldu.

Dursun Özbek'in ise kimsenin beklemediği bir karar aldığı, Mayıs'ta yapılacak seçimi öne çekerek 'erken seçim' yapma kararı aldığı öğrenildi.

GALATASARAY'DA SEÇİM KARARI: Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Igor Tudor'u gönderme kararından sonra bir radikal karar daha aldı.

Galatasaray'da Igor Tudor dönemi sona erdi yollar ayrıldı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yeni Malatyaspor mağlubiyeti ardından teknik direktör Igor Tudor'un görevine son verme kararı aldı. Bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karara karşı çıkan yöneticiler oldu.

DURSUN ÖZBEK BASIN KARŞISINA ÇIKIYOR: Tudor ile yollarını ayırma kararı alan Galatasaray yönetimi 13 Ocak'ta seçime gitme kararı aldı. Başkan Özbek yarın 13:00'te bir basın toplantısı düzenleyecek.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, 13 Ocak 2018 tarihinde olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Yönetim Kurulumuz medeni kanun ve tüzüğümüzün ilgili maddeleri uyarınca 13 Ocak 2018 tarihinde, yeterli çoğunluk olmaması halinde 20 Ocak 2018 tarihinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı kararını oy birliğiyle almıştır.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek konu ile ilgili olarak 19 Aralık 2017 Salı günü saat 13:00'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda basın toplantısı yapacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER