GALATASARAY

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçının ilk 11'leri

Spor Toto Süper Lig'de 26. haftanın ertelenen maçında Galatasaray, Fenerbahçe'yi ağırlıyor. İşte Galatasaray Fenerbahçe derbi maçının ilk 11'leri...

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçının ilk 11'leri

Güvenlik nedeniyle bugüne ertelenen derbi iki taraf için da farklı anlamlar taşıyor... Lider Beşiktaş’ın 6 puan ardında yer alan F.Bahçe, şampiyonluk iddiasını sürdürmek için karşı yakadan mutlaka galibiyet çıkarmak istiyor.

Konya yenilgisiyle sarsılan Kanarya’da sakat Markovic ve Meireles dışında eksik bulunmuyor. Güvenlik nedeniyle bugüne ertelenen derbi iki taraf için da farklı anlamlar taşıyor... Lider Beşiktaş’ın 6 puan ardında yer alan F.Bahçe, şampiyonluk iddiasını sürdürmek için karşı yakadan mutlaka galibiyet çıkarmak istiyor. 

Galatasaray Fenerbahçe derbisi son dakika gelişmeleri

Yasak savuşturmak için Avrupa biletine ihtiyacı olan G.Saray’da da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Bu sezon sevenlerine çile çektiren Cimbom, ezeli rakibini devirip bir nebze olsun taraftarın gönlünü almayı hedefliyor. İyileşen Sneijder ve Selçuk, 11’deki yerlerini alacak. Sakat Chedjou ve Sinan Gümüş ise oynayamayacak.

GALATASARAY-FENERBAHÇE

STAT: TT Arena
SAAT: 19:30
HAKEM: Mete Kalkavan
YAYIN: Lig TV

GALATASARAY: Muslera, Semih, Denayer, Hakan, Olcan, Selçuk, Donk, Emre, Yasin, Sneijder, Podolski
YEDEKLER: Cenk, Bilal, Umut, Linnes, Koray, Tarık, Sabri
TEKNİK DİREKTÖR: Jan Olde Riekerink

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Volkan, Alper,  Nani, Van Persie
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER